اگر یکی ببرتش دستشویی و پوشکشو عوض کنه دووم میارم😂😂
ببین پوشک و دستشویی اسون ترین قسمتشه .انقدررررسخته که دهنت صاف میشه.البته بچه ی سخت و اسون داریم که به شانست بستگی داره.فکر کردی فقط غذا میدی و باهاش بازی میکنی؟این چهارمین قهوه ی منه از ساعت یازده شب .و قراره تا صبح بیدار باشم مثل تمام دو سال گذشته که تا صبح بیدار بودم در حالی که دارم از خواب غش میکنم و از ساعت هفت صبح هم بیداری میزنن با جیغ و گریه و غذا نخوردن و بهونه گرفتن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون نمیخوابه.یعنی میخوابه ها ،هر نیم ساعت بیدار میشه بذارمش روی پام.بذارک پایین بیدار میشه .از اول همینجوری بود با هیچی هم حل نمیشه نه گهواره نه هیچی.سرجمع در شبانه روز یه ساعت نمیخوابم تازه کل روز هم بدو بدو دارم
ببین پوشک و دستشویی اسون ترین قسمتشه .انقدررررسخته که دهنت صاف میشه.البته بچه ی سخت و اسون داریم که ...
من پرستار میگیرم😂 ولی نمی دونم فک می کنم عشق باعث میشه مادر هم صبور باشه هم از خود گذشتگی کنه . من بچه خواهرمو خیلی نگه داشتم ی روزایی مریض بوده خودم نگه داشتم که خواهرم استراحت کنه
من پرستار میگیرم😂 ولی نمی دونم فک می کنم عشق باعث میشه مادر هم صبور باشه هم از خود گذشتگی کنه . من ...
دختر من بغل باباشم نمیره بعد میگی پرستار.منم وحشتناک صبورم ولی خب بازم هیچی پیش بینی نمیشه .از صبرم همینقدر بهت بگم که دخترم الان دوسالشه و دارم از شیر خشک میگیرمش.دوسال تمام هم با قاشق شیرش دادم باور میکنی؟شبانه روز هروقت که شیر خواسته یه شیشه شیر رو با قاشق ذره ذره بهش دادم تا رسوندمش به این سن