2777
2789
عنوان

کاش میشد بدون ازدواج بچه داشت 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 109 پست
من هم شوهرمو دوس دارم(پارتنرمه میخواد بیاد خواستگاری) 🤭 هم بچه فقد از دردش میترسم

درد زایمان؟ این همه زن زایمان کردن خدا توانشو میده اون لحظه .به نظرم حس شیرین بعدش دردا رو از یاد ادم میبره .فلفسه بچه دارشدن خیلی قشنگه .کار خدا خیلی عظیمه فک کن ی بچه ی ادم از وجود تو میاد بیرون خیلی هیجان انگیزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من ۳ قلو می‌خوام 😍😁  ۳ تا دختر تپل و بانمک

چند قلو سخته بابا .به نظرم ادم اون لذتو نمیبره چون وقت نمی کنه همش باید رسیدگی کنه این اروم میشه نوبت اون یکیه و درگیره ادم .یکی یکی باحاله😂

کاش میشد با ازدواج بچه نداشت😄

راحته که 

ازدواج کن . بچه دار نشو

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ایشالا منم مامان بشم😁خیلی دوس دارم، فقد ک. ون شستن یکم اذیتم میکنه🤣🗿

با شیلنگ از دور آب شلیک کن 😂😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

درد زایمان؟ این همه زن زایمان کردن خدا توانشو میده اون لحظه .به نظرم حس شیرین بعدش دردا رو از یاد اد ...

دقیقا حال منو توصیف کردی موقع زایمان

دنیا که اومد اصن حسش قابل وصف نیست همه ی دردا رفت

واسطه خلقت میشه ادم هیچی شگفت انگیز تر از این نیست

دلتنگ خودمم 

چند قلو سخته بابا .به نظرم ادم اون لذتو نمیبره چون وقت نمی کنه همش باید رسیدگی کنه این اروم میشه نوب ...

من یبار بیشتر نمیرم اتاق زایمان 

دیگه شوهرم تمام توانشو بذاره ، هر چندتا میخواد همون یبار 😂😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨