2777
2789
عنوان

راه حلی برای دندون قروچه دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 29 پست
خواهرم اینجور بود دمنوش آرامش دهنده و کنترل استرس بهترش کرد منشاش بیشتر استرسه

دقیقا بخاطر استرس و اضطرابه....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
دختر من ۳ سالشه بعضی وقتا شدید انجام میده اگه راهی بلد بودین به منم بگین

پسر من الان ۸ سالشه...تو سن دختر شما که بود...شبا توی خواب دندون قریچه می کرد...ولی وقتایی بود که شکم خالی میخوابید...یا خیلی تحرک داشت و مثلا حرس هم میخورد...انگل هم نداشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا باید بفهمم انگل دارم یا نه  اخه مال ما ارثیه  بابام و خواهر برادرم هم همینطور بود ...

علائم دیگه هم داره. وقتیخوابی مثل اب دهنت بریزه  

یا بی دلیل کاهش اشتها یا اضافه وزن 

بیرون روی زیاد 

میتونی ازمایش بدی   ببخشید انگل از مدفوع هم میفهمی

من شنیدم پشم شتر زیر سر بذارید بخوابید خوب میشه ،خاصیت زد ترس و اضطراب داره.خیلیا هم امتحان کردم نتیجه داده ولی من هنوز پیدا نکردم.میگن یا بالشتشو درست کنید یا بذارید زیر بالشت 

خدایا آن ده که آن به 
علائم دیگه هم داره. وقتیخوابی مثل اب دهنت بریزه   یا بی دلیل کاهش اشتها یا اضافه وزن  بی ...

اتفاقا اشتها که اصلا ندارم

ولی اضافه وزن نه 

خیلی کم پیش میاد آب دهنم بره 

بنظرتون انگل دارم؟

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
من شنیدم پشم شتر زیر سر بذارید بخوابید خوب میشه ،خاصیت زد ترس و اضطراب داره.خیلیا هم امتحان کردم نتی ...

مرسی حتما امتحان میکنم شده از زیر سنگ پیدا میکنم 

چه مقدار بزارم زیر بالشتم؟

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

منم ۵ ساله درگیرشم ، دقیقا از زمانی که ازدواج کردم ، انقدر شوهرم اعصابم رو خرد میکرد و سر هر چیز مسخره ای دعوا میکرد که استرسی شدم ، دندونام ترک خورد ، مینا دندونم آسیب دید و هزار درد دیگه ، از فک درد بگیر تا قفل شدن فک و .. دندونپزشک سالی یکبار برام نایت گارد میساخت ، هر بار هزینه ای بین ۲ تا ۳ میلیون میدادم و شبها موقع خواب میزاشتم تو دهانم . ولی خوب نشدم و فقط این لاستیک مانع سابیدن دندونها به هم میشد ولی جلوی فشار رو نمیگیره که دندونها رو به هم فشار میدم . 

از انگل و ‌.. هم نیست . فقط منشاش استرسه و اعصاب خراب 

در نهایت حدودا ۲ هفته پیش رفتم پیش دکتری که برای همین کار نایت گارد درست میکنه و همه ازش خوب میگن ، منم تو همین نی نی سایت اسمش رو شنیدم . برام دو تا گارد برای فک بالا و پایین درست کرد به قیمت بسیار زیاد ، ولی مجبور شدم پرداخت کنم چون واقعا درمانده شدم و راهی ندارم . 

دختر من ۳ سالشه بعضی وقتا شدید انجام میدهاگه راهی بلد بودین به منم بگین

سلام عزیزم. شما کاری برا دخترتون انجام دادید؟

دختر منم ۳سال و چن ماهش شبا خیلی انجام میده و البته بگم بخاطر دعوا با خواهرش و عصبی بودنش فک کنم  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مرسی حتما امتحان میکنم شده از زیر سنگ پیدا میکنم چه مقدار بزارم زیر بالشتم؟

سلام عزیزم شما مشکلتون رفع شد؟ پشم پیدا کردید و جواب داد؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دختر منم ۷ سالشه دندون قروچه داره شبا.انگل نداره فک کنم ارثیه چون همسرم هم هرزگاهی اینجوری میکنه. یه پستونک گرفتم سرشو بریدم اون گردی وسط شو میزاره تو دهنش ک دندون هاش ب هم قفل نشن‌