2777
2789
عنوان

بابام به نامزدم میگه چاپلوس

706 بازدید | 47 پست

نامزدم خیلی پسر خوبیه سه ساله میشناسمش فوق العاده باادب و محفوظ به حیا هست و به همه احترام میذاره خودم شیفته شخصیتش هستم .

حالا بابام مریض بوده نامزدم وقتی فهمید خیلی نگران شد و زنگ زد و حال بابامو پرسید... الان بابام میگه چرا زنگ زده اون چاپلوسه از این چاپلوس بازیا خوشم نمیاد. کلا بابام از اول باش لج افتاده اصلا قبولش نداره نامزدم ماهی۸۰تومن درادمدشه بابام فکر میکنه نامزدم دنبال حقوق منه که زیر بیست تومن هست .آخ که دلم اتیش میگیره حتی پسر پیغمبرم بشه بابام بازم قبولش نداره . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا باباها حسودی می کنن اولای نامزدی🤣🤣

سخت نگیر

بابای منم پدر هممونو درآورد تا زمان عروسی

الان باهاش اوکیه نسبتا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بابات باهاش حال نمی کنه کلا بهونه میگیره  مال منم همین بود

ما نامزد کردیم ولی بابام سپرده تحقیق کنن در موردش گف فکر نکن نامزد کردی همه چی تموم شده همین فردا بفهمم ادم درستی نیست باید تمومش کنی من نامزدمو خوب میشناسم سردو گرمشو دیدم حتی وقتی سلام میده بابام میگه این منظور داشت انقدر طرفداری نامزدمو کردم دیونه شدم فک کن برام حلقه نشون چهار گرمی خریده بابام میگه اون خریده که پی اندازش بشه!