2777
2789
عنوان

چند بیت شعر...🕊️

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 75 پست
شما زیاد فلسفی نگاه مبکنی همه چیز را ،  همه چیز میتونه شیرین باشه

آدم باید منطقی باشه تو زندگی

اینی که شما میگی یه دلخوشی و امید الکی هست

همه چیز نمیتونه شیرین باشه. مثلا همون دوست داشتی که گفتین میتونه تلخ ترین اتفاق زندگی یه شخص باشه.

بعدشم آدم بخواد خودش رو بزنه به متوجه نشدن میتونه اینو استدلال کنه که همه چیز شیرینه در صورتی که اینطور نیس

nothing

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم باید منطقی باشه تو زندگی اینی که شما میگی یه دلخوشی و امید الکی هست همه چیز نمیتونه شیرین باشه ...

شاید حق با شما باشه عزیزم ، 

ولی همون دوست داشتن میتونه شیرین ترین اتفاق زندگی هم باشه

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💐

ا

چرا؟؟؟🤣

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

شاید حق با شما باشه عزیزم ،  ولی همون دوست داشتن میتونه شیرین ترین اتفاق زندگی هم باشه

شما چرا اصرار داری ربطش بدی به دوست داشتن؟

من یه چیز کلی گفتم بعد شما گفتین یه حقیقت مثلا اینکه کسی رو دوست دارین شیرینه منم گفتم درسته میتونه هم تلخ باشه..

شب خوش👋

nothing

شما چرا اصرار داری ربطش بدی به دوست داشتن؟  من یه چیز کلی گفتم بعد شما گفتین یه حقیقت مثلا این ...

مثال زدم ، 

شایدم دوست داشتن تلخ باشه .فعلا که خدا را شکر تجربه اش نکردم 

شعر خیلی قشنگیه 😍🥰خوبه که ادبیات دوست هستید 

سلامت باشی ☺️💐

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
خلاصه اش اینه که نمیشه یه نتیجه گیری کلی کرد اهان.باشه

درسته 

شعر خیلی قشنگیه 😍🥰خوبه که ادبیات دوست هستید 

سلام 😍😍😍😍😍