2777
2789
عنوان

چند بیت شعر...🕊️

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 75 پست
نه این حرف من نبود مهم نیته که نیته من این نبود فکر کردم بار دوم رو میگه اشتباهه 

منم شوخی کردم

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

شعر قشنگی بود 

بیت اخرش که دیگه محشره اصلا : تو،  جفای خود بکردی  و، نه، من نمی توانـم/ که جفا کنـم، ولیکـن، نه تو لایـق جـفایی

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعر قشنگی بود  بیت اخرش که دیگه محشره اصلا : تو،  جفای خود بکردی  و، نه، من نمی توان ...

اره خیلی قشنگه و دردناک

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
اره خیلی قشنگه و دردناک

حقیقت همیشه یا تلخه یا دردناک..

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

اره حقیقت تلخه

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
اره حقیقت تلخه

ولی هر چی باشه بهتر از دروغای شیرینه

ولی هر چی باشه بهتر از دروغای شیرینه

اره اینم هست درست میگی

چرا تلخ و دردناک باشه؟؟؟ 

یه حقیقت اینکه من یکی  را دوست دارم مثلا

چه برسم بهش چه نرسم اون حس شیرینه 

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

اره اینم هست درست میگی

اره باید ادم اینو بدونه حتی اگه حقیقت ممکنه ازارش بده یا سخته گفتنش بازم باید از دروغ دوری کنه..

اره باید ادم اینو بدونه حتی اگه حقیقت ممکنه ازارش بده یا سخته گفتنش بازم باید از دروغ دوری کنه..

منم موافقم 

چرا تلخ و دردناک باشه؟؟؟  یه حقیقت اینکه من یکی  را دوست دارم مثلا چه برسم بهش چه نرسم ا ...

مگه الان من دوست داشتن رو گفتم؟ این مسائل ربطی با هم نداره

در ضمن اکثر حقایق ممکنه تلخ و دردناک باشن ولی استثنا هم هست

البته شاید یه حقیقت های به ظاهر شیرین هم روزی دردناک بشن وقتی دروغی بیشتر نبوده..

سکوتی بود ناگهان یکی گفت....🤣🤣🤣

خیلی ممنون🤣🤣

مگه الان من دوست داشتن رو گفتم؟ این مسائل ربطی با هم نداره در ضمن اکثر حقایق ممکنه تلخ و دردناک باش ...

شما زیاد فلسفی نگاه مبکنی همه چیز را ، 

همه چیز میتونه شیرین باشه