ازدواجم نکنی پشیمون میشی .کلا ادم هیچ وقت راضی نیست .ولی کلا اگه میخوای پشیمون نشی باید بدونی ازدواج همون لباس عروس و رقصو شام عروسی و مهمونی های اولش و طلا و وسیله خریدن دم عقد نیست واقعا ازدواج و تشکیل خانواده خیلی نسیولیت بزرگ و سنگینی هست باید بدونی همون قدر که شیرینه یخت هم هست .رفتار با خانواده همسر زایمان بچه داری کار دراند خونه خریدن اوه خیلی پستی بلندی داره باید برای همه نراحلش وافعا مطالع کنی مشاوره بری و توکلت هم به خدا باشه .
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
فکر نکن ازدواج کردی هنه چیز تمومه واقعا همه چیز تازه داره شروع میشه خیلی باید برنامه ریزی داشته باشی بی خیال نباشی بی هدف نباشی واقعا بی برنانگی و بی هدفی دشمن زندگی سالمه
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
تو زمانی باید به فکر ازدواج بیوفتی که درک کامل از زندگی رو پیدا کنی اینکه برا چی میخای ازدواج کنی هدفت چیه ارزوهات ،وقتی تمام اینارو روی کاغذ بیاری و میبینی کنار اون ادم حس بهتری داری مسیر ارزوهات کوتاه تر میشن اونموقع وقت ازدواجته با میبینی حاضری تمام ارزوهات و بخاطر اون فرد بزنی البته دو طرف
🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
کلی فیلم و کلیپ هست تو اینترنت که در باره امادگی ازدواج هست درباره مسایل ازدواج هست اونا رو نگاه کن نکته هاشو تو دفتر بنویس کتاب های در این باره بخون ولی مداوم نه اینکه یه صفحه بخونی بزاری کنار .مثلا به خودت بگو من میخوام یه ماه در باره ازدواج کتاب بخونم برو کتابخونه تو قفسه هاش دنبتل این حور کتاب ها بگرد واقعا روزی ۴ یا پنج ساعت کتاب بخون نکته بردار .چون اگه اینترنتی بخوای مقاله بخو نی با از تو اینستا بخوای چیز باد بگیری مطمن باش نمیتونی چون اینقدر مسایل متفرقه تو اینترنت زیاده که از هدف اصلیت دور میشی .کتای درباره خود شناسی و مهارت های زندگی بخون .اول از همه هم باید روی عرت نفس خودت کار کنی چون اگه عزت نفس نداشته باشی بهترین پسر دنیا هم بیاد نمیتونی خوشبخت باشی .با تا بکی از فامیل همسر بهت چپ نگاه کرد سریع به خودت میگیری و زندگی برات جهنم میشه . تا مجردی از این جور کتابها بخون بزار دست پر وارد زندگی بشی
هدف های کار دراند .کی بچه دار بشی کی خونه بخرید کی ماشین بخرید .چه جوری پس انداز کنی چه جوری بچه تربیت کنی چه مسافرت هایی برید کلا هر کاری میخوای انجام بدی حتی اینکه در طول هفته چه غذاهایی درست کنی خونه رو کی تنیز کنی کی برید مهمونی از هدف های ریز ریز بگیر تا بزرگ بزرگ
یه کتاب هم هست واقعا عالی عالی عالی هست به اسم زنان زیرک برای خانم هایی هست که ساده هستن فکر میکنن ازدواج کردن دیگه همه چیز تموم شده و باید وابسته و اویزون شوهر باشن حتما حتما بخونش