2777
2789
عنوان

برام سواله

54 بازدید | 11 پست

چرا خدا یه عده را که انقدر امید به زندگی دارن رابیمارشون می کنه یا اینکه براثر تصادف می میرن

اما یکی که راضیه به مرگش راحتش نمی کنه

خستم کاش می مردم

از خودکشی هم می ترسم می ترسم اون دنیامم مثل این دنیام نابود بشه

اما خدامهربون دیدم دیگه نمی تونم کار خودم را تموم می کنم

انشالله که خیر و مصلحت برا پیش‌ بیاد عزیزدلم . 💖

بعضی وقتا کارایی که دوست داری انجام بده و بریت خودت وقت بگذار ( من خودم با وجود اینکه سنم کم نیست عاشق کارتون های خنده دار هستم و حال دلمو خوب می‌کنه یا نقاشی میکشم یا ... کاری که بهت آرامش میده مثلا خوندن حدیث های قشنگ ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مصلحت من اینه بمیرن همین ارزومه کاش راحت شم

عزیزم اگه هم صحبتمیخوای کن میتونم باهاشون صحبت کنما . اینحوری نگید واقعا من ناراحت میشم💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

مصلحت من اینه بمیرن همین ارزومه کاش راحت شم

نمیشه داستان های خنده دار بخونید ؟ من خودم وقتی داستان های خنده دار میخونم انگار توی این دنیا نیستم به کل ناراحتی هام فراموش میشه برای چند دقیقه یا ساعت 

حالم بده

خب چرا؟ 

اگه چیزی اذیتتون می‌کنه که قابل حل هست خب ناراحتی ندارن اگه هم قابل حل نیست به خدا بگید و فقط توکل کنید به خودش باور کنید از خدا با گریه چیزی رو بخواید تقریبا محاله بهتون نده مگراینکه بخارشو در نظر بگیره براتون . اگه قابل حل نیست ولش کنید نگذارید اذیتتون کنه 

دیگه کارایی که خوشحالم می کرد الان جواب نمی ده

انشاللع که خواب میده . به خود خدا بگید کمکتون کنه .منم حتما دعاتون میکنم . کارای جدید  امتحان کنید . خیلی کارا توی دنیا میتویند امتحان کنید ‌. خیلی خاطرات جدید و شاد میتویند بسازید من خودم تا وقتی توی اون دوران هستم متوجه نیستم اما بعداً متوجه میشم که چقدر خوش میگذتش . 

برای خودتون چندتا تشک بندازید روی هم جاتون نرم کنید کلی بالشت نرم و .. بگذارید روش هوا خنک باشه پتو بندازید روی خودتون چای دم کنید بشینید نگاه فیلم های خنده دار کنید یا جک های خنده دار بخونید . یا سریال و فیلم های جدیدی ببیند یا آهنگ شاد بگذارید برقصید یا ی مهارت و حرفه یاد بگیرید