2777
2789
عنوان

خواستگارم .....

1701 بازدید | 41 پست

سیگار میکشه به من میگه ترک میکنم از طرفی تو خانوادش هم معتاد زیاده الانم خونه داییشه( یه مدته میشه چون خونه خودشو که اجاره بوده پس داده الانم دنبال خونه هست)  که معتاده دوستای داییش هم میان اونجا واسه مواد کشیدن چون زنش نیس ، چیکار کنم من از اعتیاد خیلی میترسم چون خاستگار هم ندارم میترسم اینم از دست بدم. یه سوال اینکه میشه با ازمایش فهمید طرف معتاده یا نه؟ من از اینده ام خیلی میترسم که اینم روزی معتاد بشه الانم مطمین نیستم که نیس ولی خودش میگه معتاد نیستم اگه میخاستم معتاد بشم تا حالا میشدم نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه اون روز دندونشم دیدم یکیش پوسیده و زرد بود بقیه اش هم یکم زرد بودن ، خییییییلیییییی ذهنم درگیره خیلیییییییییی مثل خوره افتاده به جونم ، لطفا راهنماییم کنید مرررسی از همتون

❤❤❤

باااااور کن باوووور کن ازدواج نکنی بهتر از اینه ک.با کسی ک مشکوکه ازدواج کنی.چون ازمایش اعتیاد میتونن راحت نکشن ازمایش بدن و تمام..

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ردش کن. مگه چند سالته؟ 

آزمایش مشخص میشه اما همه دیگه کلی راه بلدن که منفیش کنن. دوست من همینجوری داره جلو چشم من بد بخت میشه نمیتونمم براش کاری کنم. نمیدونه یارو معتاده. آزمایشاشونم دادن. 

بمونی تو خونه بهتر از اینکه بری بعدا با بچه بگردی ک اون موقع دیگه عزت و احترامم نداری الان دردت فقط خودتی ونداشتن خاستگار بعدا درد و غصت میشه هزارتا حرف مردم نگاه مردم بی پولی و ...  بشین خدا ب وقتش یه مورد مناسب جلو روت میزاره عجله ای نیستش که

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 

با این ادم و خانواد ه اش تو مهمونی مشترک هم شرکت نمیکنم چه برسه به یک عمر زندگی مشترک چرا از دم معتادن!!!!!!

اگه واقعا خواستی با این ادم ازدواج کنی ببرش تست مولتی دراگ 

این متد جدیده و امکان فریبش خیلی کم هست و مخدرهای صنعتی رو تا یک هفته قبل ردیابی میکنه 

ازمایشگاه های محدودی دستگاه و کیت هاشو دارن 

حال متکلم از کلامش پیداست

ایشالا ی خواستگار توپ پیدا میکنی مجرد موندن بهتره تا ی عمر اذیت بشه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

واقعا ازدواج نکردن انقدر درد داره که میخوای با همچین فردیباشی؟

وصل تو کجا و منه مهجور کجا/دردانه کجا حوصله مور کجا/هرچند ز سوختن ندارم باکی/پروانه کجا و آتش طور کجا.................سعید ابوالخیر

من خودم معتاد نیستم خانوادمم نیستن

دوهزار تا راه بلدم ازمایش منفی شه😕😕

به خاطر بی خاستگاری خودتو بدبخت نکن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بیخیالش شو...مجردی مگه بده که خودتو بدبخت کنی دور از جونت البته

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥