2777
2789
عنوان

خواستگارم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 41 پست

اعتماد نکن عزیزم بعضی از اعتیادها با ازمایش مشخص نمیشه به نظرم ازدواج نکن .ترشیده بشی بهتر از اینه که ازدواج کنی بدبخت بشی والا .سر صلاح و سنگینیت بشین ببین خواستگار هم میاد

خدایا به خوبا بی بی چک مثبت نشون میدی مگه ما بدا دل نداریم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالش خيليييي زياده كه معتادش باشه و يا بشه

اگه خونه داييش نبود و ارتباط هاي اينجوري نداشت ميگفتم نميشه گناه فاميل و خانواده رو پاي كسي نوشت ولي كسي كه با معتاد نشست و برخاست ميكنه قطعا اين كاره س

به آزمايش هم اصلا اكتفا نكن 

آزمايش ازدواج كه مورفين و مشتقات هست 

آزمايش آمفتامين و غيره هم بايد درخواست جدا بدي توي آزمايشگاه اما در نهايت اعتياد تا حد زيادي ارثي و بقيه ش اكتسابي ه كه ايشون دو مورد هم داره

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

وای عزیزم من از شنیدن شرایطه افتضاحه خانوادش شوکه شدم امکان نداره این آدم سالم باشه حتی اگرم باشه خانوادش اینقدر داغونن که چجوری دلت میاد بری بینشون پس فردا بچه دار شی خودتو بدبخت نکن 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

یکی واسه من ترجمش کنه😔😐

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

به نظر منم نکن بخدا اخر عاقبت نداره همچین ازدواجی فردا بچه ت میخوادباهاشو رفت امد کنه. یه جایی دوتا فامیلت فامیلاشو ببینن ابروت میره 

بشین خوته ی بابات مطمئن باش کیس بهتر سراغت میاد اخه ادم به همچین حتی اسم کیس و خواستگار هم نمیذار چه برسه به اینکه درمورد ازدواج باهاش نظر سنجی کنه 

کور وه کوو هەنگی ده ڕندە و شانە ی هه نگوینە کچ

من چند مورد شنیدم که بعد از ازدواج فهمیدن آقا معتاده و موقع خواستگاری دقیقا خواستگارها گفته بودن فقط سیگاریه و قراره ترک کنه

امروز اگر تنها میتوانی یک چیز باشی مهربان باش😊