2777
2789
عنوان

خواستگارم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 41 پست

ازدواج، به هر قیمتی و باری به هر جهت نیست؛ با این ازدواج تا آخر عمر آینده و جوانی و سرنوشت خودتون و احتمالا چند کودک بیگناه رو تباه میکنید؛ این مورد اصلا نیاز به تحقیق نداره؛ چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خودمم خیلی موافق نیستم اصلا حس خاصی هم ندارم بهش که مثلا بگم عاشقشم نمیتونم جدا بشم فقط شرایطم و سنم ...

پس همین الان جواب رد بهشون بده و همه ی مارو از نگرانی دربیار برای اینده ی خودته داره میگیم عزیزم

کور وه کوو هەنگی ده ڕندە و شانە ی هه نگوینە کچ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طناز جان.یه سوال دارم.

میتونم بدونم چرا میگید دیگه خواستگار ندارم؟

واقعا ندارید یا خودتون فکرمیکنید دیگه نخواهید داشت؟

یعنی شهر سکونتتون و شرایط خانوادتون و اینها مشکلی دارن؟

ببخشید اینا رو پرسیدم اما جوابش برام مهمه😓😓

طناز جان.یه سوال دارم. میتونم بدونم چرا میگید دیگه خواستگار ندارم؟ واقعا ندارید یا خودتون فکرمیکنی ...

نه عززیزم من ساکن تهران هستم کلا هیج مشکلی ندارم ظاهرمم بد نیس ولی نمیدونم کلا خاستگار ندارم خودمم نمیدونم چرا تنها دختر سن بالا تو فامیل هستم 

❤❤❤
نه عززیزم من ساکن تهران هستم کلا هیج مشکلی ندارم ظاهرمم بد نیس ولی نمیدونم کلا خاستگار ندارم خودمم ن ...

خوب خداروشکر.

خدا کریمه.انشاءالله یه قسمت عالی گیرتون بیاد.

همسر عمه بنده معتادددد بودند.قبل ازدواج.هرچی به این عمه جان گفتند نکن مگه چی کم داری و اینا.گفت فقط یه شوهر!!تازه آقا دوماد هم میگفت من ترک کردم!محضر عقد رو نمیخوند.میگفت ایشون معتاده!خلاصه الان یه بچه دارن.اما عمم شکل خودش شده عین معتادها...از بس حرص میخوره و بوی دود😔بی پول شده شدید کسی که یه زمانی هردودستش پر النگو بود و گردنش چندتا گردنبد الان بیاید و ببینید!ما به عممون پول نمیدیم چون خودم دیدم شوهرش هی ازش پول میخواست.فقط برای لچش چیزی بخریم و خودش و یه سر بزنیم و بیایم!باورکنید دل همه براش خونه اما اینها همه نتیجه توکل نکردنش بود و اینکه فکرمیکرد یه زن شوهر دار حالا هر جور شوهری بهتر از یه دختر سن بالا هست!!

طناز جان،من دوستی دارم که متولد ۵۶ هستش.تحصیل کرده‌اس و سالهاست که کارمنده.برای خودش از نظر مالی استقلال کامل هم داره.ولی باز فکر نمیکنه که بخاطر شرایط سنی و دیر شدن،باید تن به ازدواج با هر کسی که از راه میرسه بده.اصلا شما نباید اجازه بدی،(حالا به هر دلیلی؛سن و سال یا...)همچین مواردی برای ازدواج بهت معرفی بشن،چه برسه که بخواهی فکر کنی که اگر ردش کنم،مجرد باقی میمونم.

تو همین سایت ببین چقدر تاپیک هست که از اخلاق بد،دست بزن،خیانت ،خساست و... همسرانشون جونشون به لبشون رسیده،که اگر تنها بودن،فقط دردشون تنهایی بود.

عزیزم آدم نباید بخاطر ترس از تنها موندن،۱همراه نامناسب و ناشایست برای خودش انتخاب کنه.