2777
2789
عنوان

لپه‌ی قیمه

1118 بازدید | 35 پست

من هر موقع قیمه میزارم لپه هاش کامل نمیپزه.زود پز هم نداریم.نمی دونم لپه رو باید شب قبل بخستوتم.لپه هم جدا میزارم بپزه ولی بی فایده است .شما لپه رو چکار می‌کنید که تو خورشت میپزه ،شب قبل خیس می‌کنید.میشه راهنماییم کنید

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب قبل خیس کن چند بارم آبشو عوض کن ( آب سرد)

قبل آب پز کردن در حد خیلی خیلی کم با یه قاشق روغن تفت بده (سرخ نشه ها فقط تفت کوچولو)بعد آب جوش بریز بذار آب پز بشه

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫

وقتی داره میپزه داخلش رب نریز آخر کار رب بریز

لپه رو جدا میپزم رب هم آخر سر می‌ریزم ولی لپه‌ی خورشت کاملا پخته نیست شاید باید شب قبلش بخستونم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

لپه که کلن زود میپزه وا میره همیشه، لپه تو عوض کن شاید مشکل داره 

نمیدونم لپه‌های که من می‌گیرم چجوری که نمی‌پزه،عوضشم کردم بی فایده است لپه رو فله‌ای می‌گیرم،اگه شما بسته بندی می‌گیرد میشه بگید اسم شرکتش چیه

تنها راهش زود پزه .من هرکار میکردم بازم سفت بود .تا دیگه میریزم تو زود دز

ولی مامانم یک ساعت قبل اینکه خورشش رو بزاره اپز میکنه میگه خوبه میپزه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نه خیس نکن  نپز میشه، بعدم لپه باید حتما زودپز داشته باشی

نمی‌دونم چکار کنم یه عده میگن خیس کنی می‌پزه