2777
2789
عنوان

لپه‌ی قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 35 پست
نمیدونم لپه‌های که من می‌گیرم چجوری که نمی‌پزه،عوضشم کردم بی فایده است لپه رو فله‌ای می‌گیرم،اگه شما ...

من‌لپه ی گلستان میگیرم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معتقدم ب دست آدمه😐مامان من همه مدل تپه و همه روش انتخاب کرد باز سفت میشد از قبل از ظهرم میزاشت بپزه ...

نمیدونم چجوری ولی من اگه ۲۴ ساعتم لپه رو،رو گاز بزارم بازم همینجوری سفته.واسه همین دیگه قید قیمه رو زدم،زیاد درست نمی‌کنم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

ببین عزیزم لپه درشت رو من خیس میکنم از شب قبل ،۱۰ دقیقه جوش میدم کفشو میریزم بیرون صافش کن و بعد تفت میدم با بقیه مواد و خورشتو بار میزارم،لپه های ریز هم اصلا خیس نکن همون موقع که میخای پیاز تفت بدی جدا بزار یه ده دقیقه جوش بخوره کفشو بگیر و آبکشش کن و به مواد اضافش کن.اینا چیزایی هست که من تجربی به دست اوردم و در صورتی که مشکل از لپه نباشه و کلا دیر پز نباشه جوابه من خورشتام همه رو هم تو قابلمه میپزم و لپه ها کاملا میپزن.

من امتحان کردم خیس کردم نپخت حالا شما دوتا شو امتحان کن 

اوهوم شما لپه رو بسته بندی می‌گیرید یا فله‌ای،اگه بسته بندی اسم شرکتش چیه؟

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نه من همیشه فله میگیرم، ولی اول ی کم واسه تست میگیرم اکر دیدم خوبه میرم چن کیلو می خرم

چقدر زود دیر شد، حیف💔
چه لپه ای میخری؟؟فله و کیلویی یا بسته بندی کارخونه؟؟

فله‌ای و کیلویی

من بهت پیشنهاد میکنم بسته بندی گلستان بخری بدون خیس کردن کاملا میپزه.من همیشه استفاده میکنم به ندرت پیش اومده کیلویی بخرم.

از صبح بذار بپزه تا شب  بازم نمیپزه؟

نه ۲۴ ساعتم رو گاز باشه نمیپزه