2777
2789
عنوان

لپه‌ی قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 35 پست
لپه معمولا فله ای میگیرم دونه ریز نه میخیسونم نه میجوشونم با گوشتم میزارم تفت بخوره و باهم بجوشن ...

اوهوم من خودم شنیدم میگن لپه و عدس نیازی به خیساندن ندارن.من لپه‌هایی که می‌گیرم درشته،سری دیگه لپه‌ی ریز می‌گیرم و به همین روش درست میکنم‌

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم من خودم شنیدم میگن لپه و عدس نیازی به خیساندن ندارن.من لپه‌هایی که می‌گیرم درشته،سری دیگه لپه‌ ...

اره عزیزم منم شنیدم نباید بخیسونیم

لپه ریز بگیر نمای بهتریم داره

اوهوم من خودم شنیدم میگن لپه و عدس نیازی به خیساندن ندارن.من لپه‌هایی که می‌گیرم درشته،سری دیگه لپه‌ ...

منم یه مدت همینجور میشد لپه نمیپخت ، الان یه ده دقه میذارم بجوشه کفشو میگیرم آبکش میکنم بعد با آب جوش میشورمشون اون بو و طعم بدش خارج میشه. دوباره تو یه قابلمه جدا با یه لیوان آب یه ساعت میذارم با حرارت کم بجوشه  نیم پز که میشه قاطی خورشت میکنم خیلی خوب میشه