2777
2789
عنوان

تا حالا تو محیط کاز تحقیر شدین

258 بازدید | 17 پست

من فروشنده هستم

ی مدت ی جایی کار میکردم برای ی خانمی 

چندین تا برخورد بد باهام داشت که اومدم از کار بیرون

ی سری نشسته بود‌ میگفت تمیز کن کف مغاره رو بعد‌ پاهاشو میاورد‌ بالا که مثلا تمیز کن زیر‌پامو

واقعا بعضی خانما از مردا بدترن

چقد عقده ای

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سالهای سال پیش رفتم کاراموزی ،قرار شد شش ماه کار یادم بدن بعد استخدامم کنن،والا هیچی یادم ندادن فقط کار کشیدن ازم،کم کم گفتن یه جارو بکش ،مهمون میاد نسکافه بیار،کلید دادن،درحالیکه قرار بود یه عکاس بشم😐

یه زن کاری نمیکنه تحقیربشه

استادم میگفت یه زن وقتی بره سرکارکه کاربهش نیازداشته باشه نه اون به کار

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
شعار قشنگیه

من بعددانشگاه فوراجدب بازارکارشدم

وبه زوریه مدت نگهم داشتن

باکلی التماس وافزایش حقوق و.....

الانم هی زنگ میرنن بچه هات بزرگ شدن بیادیگه نمیرم

شعارنیست وافعیته

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣