2777
2789
عنوان

تروخدا یکی بیاد ب من مشاوره بده

86 بازدید | 14 پست

عوض اینکه تاالان بیدار بودمینشستم برای آزمون میخوندم  دارم ب این فکر میکنم که چرا سرِ گفتن بعضی موضوع‌ها ب شوهرم انقد استرس میگیرم؟ 

مثلا سر اینوه وقتی نداری چرا ب بابات پول میدی؟ برا چی برامن نداری ؟ ولی بابات میگه قرض بده میگی جور میکنم؟ باباش آدم خوبیه درست..ولی نمیدونه پسرش نداره ک ازش تقاضا میکنه؟ و پسرش چرا میگه جور میکنم؟ پس برا من چرا میگه بیخشید فعلا ندارم؟؟؟

این اذیتم میکنه... تمرکزم سر این قضیه رفت و نتونستم امروز بخونم

و تا روزی ک آروم نشم همینقدر کنترل کارام از دستم میرن... چرا اینطوریم من؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی عصبانی میشه

حالا این مطالبم خواستی بهش بگی اینجوری نگو چون باباشه خب قطعا عصبی میشه سرت خالی می‌کنه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

پدرشوهره من پول خونمونو گرفت و نداد و شوهرم بااینکه مستاجریم همش کمکش میکنه حالت پدر شوهرم میلیادره .بخدا باور کن.اونوقت ما با یه نوزاد تو یه زیر زمین نمناک و بدون پنجره مستاجریم 

پدر شوهرم هم ادم حرو....مزاده ایه.ولی خب من هیچی نمیگم دیگه چون فایده نداره.و پدر مادرشن.

خدا لعنتش کنه

حالا این مطالبم خواستی بهش بگی اینجوری نگو چون باباشه خب قطعا عصبی میشه سرت خالی می‌کنه .

من ک اینارو نگفتم. الان نوشتم اینجا

ولی مدل دیگه بهش گفتم. گفته وقتی می‌بینم بااون سنش نیاز داره نیمتونم ن بگم. میگم خب تو مسئول اینی که از اول نتونسته مدیریت کنه و هدر داده؟ میگه 

میگم پس چرا ی قرون کمکت نکرده تاحالا ولی تو اینطوری میکنی؟ میگه من شاید سالی یکی دوبار اینطوری پیش بیاد ولی بعضیا برو ببین چه کمکایی ب پدراشون میکنن. منم میگم ن بابا ببین بعضی پدرا حتی خرج خوراک پسرشونم میدن...

خلاصه ک این ادامه داره 

پدرشوهره من پول خونمونو گرفت و نداد و شوهرم بااینکه مستاجریم همش کمکش میکنه حالت پدر شوهرم میلیادره ...

وای خدایا 

بخدا من بودم دیوونه میشدم.

همین الانشم بااینکه فقط در حد سالی یکی دوباره دارم دیوونه میشم

چون نداریم اینطور میگما. وگرنه داشتیم هیچی

بنظرم طبیعیه هرپسری بخاد ب پدرش کمک کنه. ولی خدا نگذره از پدرایی ک جای اینکه ب بچشون کمک کنن ازشون درخواست کمک میکنن

وای خدایا  بخدا من بودم دیوونه میشدم. همین الانشم بااینکه فقط در حد سالی یکی دوباره دارم دیوو ...

اره واقعا.ببین چیزی نگو دیگه. 

فقط بگو فلانی مثلا خوبه ماشین بخریما لازم داریم .یا ازش پول بخواه

اره واقعا.ببین چیزی نگو دیگه.  فقط بگو فلانی مثلا خوبه ماشین بخریما لازم داریم .یا ازش پول بخو ...

بابا بخدا نداریم ک ازش بخوام

ینی خودم می‌بینم دیگه 

مثلا ۵تومن قسط داریم. پول اونو جور کرده. یهو باباش میخاد ۲تومن میده ب اون بعد اون ۲تومنو از کسی قرض میکنه میزاره جای قسط

خب من وقتی اینارو می‌بینم بگمکمنم پول میخام. میگه مگه ندیدی ندارم

میگه باور کن ب بابام چون هرازگاهی میگه نیمتونم ن بگم... نمیدونم ولی نمیتونم آروم شم

بابا بخدا نداریم ک ازش بخوام ینی خودم می‌بینم دیگه  مثلا ۵تومن قسط داریم. پول اونو جور کرده. ...

خب دیگه .ببین از خدا بخوا هم ب پدرش بده هم به شوهر تو .دعا کن فقط .

یا مثلا پیش مادرشوهرت بگو شوهرم بند خدا این همه کار میکنه .نمیتونیم پول قسطارو بدبم حتی .بزار غیر مستقیم بفهمن .هی ب شوهرت بگی فایده نداره.

خب دیگه .ببین از خدا بخوا هم ب پدرش بده هم به شوهر تو .دعا کن فقط . یا مثلا پیش مادرشوهرت بگو شوهرم ...

بخدا میدونن وضعمونو. فک کن کم میان خونمون ک خرج برنداره برامون

ولی یهو می‌بینی زنگ زده داری قرض بدی. بعد قرضشم پس نمیده مشکل اینه 

ب اونام میگم نداریم

بخدا میدونن وضعمونو. فک کن کم میان خونمون ک خرج برنداره برامون ولی یهو می‌بینی زنگ زده داری قرض بدی ...

ببین شوهره منم کفش پاره پاشه بازم پدر مادرش بهش رحم نمیکنن.از صبح تا شب کار میکنه و سرپا .با یه کفش پاره.

بعضی پدر مادرا فقط اسم پدر مادر بودن رو یدک میکشن.

راستش منم نمیدونم چکار کنم .فقط دعا میکنم زودتر دست از سرمون بردارن وبهیمونو بدن .خدا انقدر به پدرشوهرامون پول بده که حبران کنن. البته به پدر شوهر من یکم چشم سیربده که خیلی پولداره ولی چشمش دنبال جیب همه س

ببین شوهره منم کفش پاره پاشه بازم پدر مادرش بهش رحم نمیکنن.از صبح تا شب کار میکنه و سرپا .با یه کفش ...

اره دیگه بعضیا جوری ب پسرشون میرسن ک حد و حساب نداره 

مال ماام این نصیبمون شد. من ک ازش نمیگذرم. من بیشتر از پدرشوهرم ناراحتم. چون بنظرم شوهرم کاردرستی میکنه چون اگه منم بابام ازم میخاست طمین و زمانو بهم میدوختم ک جور کنم براش. ولی پدرشوهرم اخه چرا انقد نفهمه؟ مگه نمی‌بینه اخه؟

خدا نگذره ازشون 

اره دیگه بعضیا جوری ب پسرشون میرسن ک حد و حساب نداره  مال ماام این نصیبمون شد. من ک ازش نمیگذر ...

تو ناراحت نباش واسه حرفی ک ب شوهرت زدی

فقط دعا کن خدا به پدر شوهرت پول حسابی بده.

تو دعا کنی اون پولدار شه خدا به خودتم پول میده

تو ناراحت نباش واسه حرفی ک ب شوهرت زدی فقط دعا کن خدا به پدر شوهرت پول حسابی بده. تو دعا کنی اون پ ...

اره راست میگی باید همین دعا رو کنم . دیگه ازین ب بعد بیشتر از خودمون ب اون دعا میکنم. چون اگه ما بیشتر داشته باشیم اون نداشته باشه خیلی وضعمون خراب تر از الان میشه...