2777
2789

مثلا برای خونوادش یه هزینه‌ای نکنه

یا یه کاری رو انجام نده

چون شما راضی نیستید. چطور این موضوع رو باهشا درمیون میزارید ک بحثی پیش نیاد و ب حرفتون گوش بده؟

من وقتی این مسائل پیش میاد ک خودم راضی نباشم تااون مسئله رو حلش نکنم از خوراک و زندگی میفتم... چیکار کنم عادی باشم انقد قکر نکنم  و اخرشم حرف من شه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتکم میزنه همسریییی @ملوس_جاده_چالوس    

با دمم میزنم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

راحت میگم موافق نیستم اگ دلیلم منطقی باشه قبول میکنه نباشه توجیحم میکنه من قبول میکنم

خب همون مورد رو شما ب هیچ وجه راضی نباشید و ایشون بخاد هی توجیه کنه چی؟ آخرش چی میشه؟

من از مادربزرگ شوهرم بدم میاد بهش گفتم خونش نمیرم خونم نیاد

بعد از اونم هر وقت شام دعوتمون میکرد نمی‌رفتم شوهرم میخواست صحبت کنه راضیم کنه ولی مننننن اصلااااا نمیذاشتم ادامه حرفشو بزنه .

میگفتم درباره اش ح نزن 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

والا برای همه فرق داره یعنی هرکی یه طوری حرفشو به کرسب میشونه

من اوایل ازدواج با زبون خوش هم میخواستم یه چیزیو به شوهرم بگم گارد دعوا میگرفت و واقعا دعوامون میشد

منم دیدم زبون خوش نمیفهمه با دعوا حرفامو میزدم😂 خلاصه بعد از چندبار دعوای دو طرفه شوهرم دید اگه بخواد ارامش داشته باشه باید حرف منو گوش بده😅 البته همیشه هم نه و من هم کوتاه میام براش..

حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)
باهم حرف میزنیم متقاعدش میکنم نشدم نشد حرص این چیزا نمیخورم

همون. منم حرف میزنم اولش. اول اینکه بااینکه باهم راحتیم ولی تا بخام باهاش درین موارد حرف بزنم بشدددت استرس میگیرم نمیدونم چرا. 

و بعد اینکه خب من نشد نشد ندارم خیلی اذیت میشم نشه

تو مسائل خونوادگیش دخالت نمی کنم واقعیتش

معمولا هم اهل مشورته

ولی

اگه گیر کنم خیلی بعد س‌.... بهش میگم😂😂

شل و وله گوش میده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من از مادربزرگ شوهرم بدم میاد بهش گفتم خونش نمیرم خونم نیاد بعد از اونم هر وقت شام دعوتمون میکرد نم ...

خب دیگه. این بار حرف شما شده ولی اگه هی بخاد شمارو متقاعد کنه چی؟ هی باعث بحث و اینا شه؟

والا برای همه فرق داره یعنی هرکی یه طوری حرفشو به کرسب میشونه من اوایل ازدواج با زبون خوش هم میخواس ...

افرین منم با دعوا

ولی بخاطر همین هرسری میخام ازین موضوع‌ها چیزی بگم بشدت استرس میگیرم تا زمانیکه حرفمو بزنم.

چون از دعوای بعدش دلهره دارم

میخام بدون خون و خونریزی حرف من ب کرسی بشینه

تو مسائل خونوادگیش دخالت نمی کنم واقعیتش معمولا هم اهل مشورته ولی اگه گیر کنم خیلی بعد س‌.... بهش ...

خب اول اینکه آفرین دخالت نمیکنی. من اصلا گاهی ب هودم میگم به تو چه آخه. ولی باز اذیتم دیگه‌... اونم تو مسائلی ک ب من مربوط باشه اهل مشورت هستا ولی اگه بخاد انجامش بده میده و من دعوا راه میندازم

من این دعوا رو نمیخام