2777
2789
عنوان

پسری که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 60 پست

عزیزم خودت را گول نزن و فقط این رابطه سمی را شروع نکن

دعا میکنم یه بخت خوب و پاک نصیبت شه. چون معلومه لایق زندگی سالم هستی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بهش احساس پشتوانه بودن بده مردا دوس دارن  بزار حس کنه هم تو حامی اونی هم اون حامی اون

باشه ممنونم واقعا به نظر یه مرد نیاز داشتم حتما اینا رو رعایت می‌کنم ممنون🙂

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خودت را گول نزن و فقط این رابطه سمی را شروع نکن دعا میکنم یه بخت خوب و پاک نصیبت شه. چون معلو ...

مرسی گلم ولی دلم گیره دعا کن به همین برسم و خوشبخت بشم🥲

ممنون امیدوارم موفق باشی همیشه و سرانجامش خوش باشه

ممنونم همچنین شما. موفق باشی🙂

مرسی گلم ولی دلم گیره دعا کن به همین برسم و خوشبخت بشم🥲

تروخدا دلت را بکن. نذار بشی مث گذشته من..... خدا رو هزاران شکر الان زندگیم خوبه اما گذشته ام نابود بودم.... همش هم از یه آدم اشتباهی شروع شد.... نمیدونی چقدر ممکن غرق بشی... تا دیر نشده بکش بیرون.... با خدا معامله کن.... بگو خدایا من چشمم را رو این رابطه میبند م بخاطر تو... بخاطر اینکه گناه نکنم، تو هم برام جبران کن و بخت خوب نصیبم کن

به خدا التماس کن تا مجبور نشی التماس مردم را کنی

تو خواهر کوچیک منی.... خواهرانه حتی زمان نذار که بشناسی اش. خودت هم میدونی به دردت نمیخوره. 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

[QUOTE=342351244]تروخدا دلت را بکن. نذار بشی مث گذشته من..... خدا رو هزاران شکر الان زندگیم خوبه اما گذشته ام نابود ب ...[/QUOTE

پس حس من چی میشه دیدن و امتحان کردنش که ضرر نداره منم سر سخت تر از اونیم که وا بدم فقط میخوام تلاشمو کرده باشم 

درست میگی ولی دل ادما هم اتوبان نیست من نمیتونم دیگه عاشق واقعی بشم تلاشمو میکنم 

شما همینکارو بکن همون یک نفر که عاشقشی اینقدر میاد سمتت بهت میچسبه بهت محبت میکنه دیگری در کار نیست 

فقط جاتون عوض نشه همین 

الان اکثر دخترایی که شکست عشقی میخورن  جای دختر و پسر برعکس شده 

بذار خودش نازتو بخره مردا دوست دارن یکی محلشون نده همین! البته با زیرکی نه بی ادبی امیدوارم متوجه شدی گلم

شما همینکارو بکن همون یک نفر که عاشقشی اینقدر میاد سمتت بهت میچسبه بهت محبت میکنه دیگری در کار نیست& ...

اره منظورت اینه که من دنبالش نرم تا خودش بیاد.. با اینکار میتونم جذبش کنم برا ازدواج و فقط منو ببینه؟

اره منظورت اینه که من دنبالش نرم تا خودش بیاد.. با اینکار میتونم جذبش کنم برا ازدواج و فقط منو ببینه ...

من خیلی از اینکارا کردم از این شایدا نصیحت خواهرانه بخوایی رها باش 

نمیدونم چرا به کسی که خیلی اهمیت بدی و به دایم به فکر وصلت جدی باهاش باشی ازت دور میشه

عمرتو هدر نده 

ازدواج یه جورایی انگار واقعا قسمته شما تلاشتو بکن ولی دیگه نچسب به خواسته برو دنبال زندگیت لذت ببر بخواد بشه

خود به خود همه چی جور میشه

ولی خودتو زیاااد مشتاق نشون نده مهربان باش ولی تا میتونی ارزشتو ببر بالاتر ...

من خیلی از اینکارا کردم از این شایدا نصیحت خواهرانه بخوایی رها باش  نمیدونم چرا به کسی که خیلی ...

آهان گرفتم خواهری حرفاتو یادم میمونه ممنون🫂🙂