2777
2789
عنوان

پسری که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 60 پست
خب اشنا شو یکم بسنجش بعد تصمیم بگیر

چجوری از کجا بفهمم و مطمئن بشم چشم و دلش سیره یا نه اخه فهمیدن این ویژگی کار آسونی نیست

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
از لحاض چی؟

همینکه امکان داره چند بار همو ببینیم و منم بهش پا ندم ولی خوشش بیاد و قضیه رو جدی کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری از کجا بفهمم و مطمئن بشم چشم و دلش سیره یا نه اخه فهمیدن این ویژگی کار آسونی نیست

ببین اصلی ترین رویه اینه که بعد اشنایی بدونی تظاهر ب دوست داشتن میکنه یا واقعا میخاد آدم

سنشم خوبه و بنظرم تو این سن طرف دیگه دنبال اینجور چیزا نیست میگه فرهنگی هم هست با شناختی که دارم معمولا آدمای خوبی ان اکثرا

ببین اصلی ترین رویه اینه که بعد اشنایی بدونی تظاهر ب دوست داشتن میکنه یا واقعا میخاد آدم سنشم خوبه ...

درسته تازه میگه پدرم نیست و مسئولیت خونوادم رو دوش منه اگه واقعیت داشته باشه که وقت روابط بيهوده رو دیگه نداره

ولی بازم باید به قول تو بسنجمش

درسته تازه میگه پدرم نیست و مسئولیت خونوادم رو دوش منه اگه واقعیت داشته باشه که وقت روابط بيهوده رو ...

خب دیگه من تضمین میکنم این مرد

درضمن مردی که خودش چشمش و کنترل نکنه دیگرانم اونطور میبینه معمولا گیر بیخود میده دختره که اینطور نکن جلب توجه نکن اینم ۸۰ درصد مواقع برخوردم چون کافرهمه را....

معمولا اره غرور و سر سنگینی همراه با متانت برای پسر خیلی تاثیر گذار زیادش بده ها البته

بنظرت اینکه صمیمانه رفتار کنم بیشتر تاثیر نداره فکر میکنم از نظر اخلاقی دوست داره شیطون و راحت باشم باهاش

بنظرت اینکه صمیمانه رفتار کنم بیشتر تاثیر نداره فکر میکنم از نظر اخلاقی دوست داره شیطون و راحت ...

نه زیاد سرسنگین نه زیاد قرطی مثلا حد روال همیشه وقار و شخصیتتو حفظ کن نذار از یه حدی فراتر بره

خب دیگه من تضمین میکنم این مرد درضمن مردی که خودش چشمش و کنترل نکنه دیگرانم اونطور میبینه معمولا گی ...

اره دقیقا 

خب بالاخره تهش ازدواج میکنن ولی تغییر دادنشون یکم سخته😕

اینقدر وقت اضاف داری حاضری  بشینی وقت بذاری یه نفرو  اصلاح کنی اونم اخرش معلوم نیست چیه...

حیف عمر دنیا پره از پسرای خوب اینو بیخیال بذار همینطور به عشق و حالش ادامه بده بی هدف...

نه زیاد سرسنگین نه زیاد قرطی مثلا حد روال همیشه وقار و شخصیتتو حفظ کن نذار از یه حدی فراتر بره

اره همون خود واقعیم باشم بهتره 

بستگی داره چشم و دل سیریش تو چه زمینه ای باشه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اینقدر وقت اضاف داری حاضری  بشینی وقت بذاری یه نفرو  اصلاح کنی اونم اخرش معلوم نیست چیه... ...

درست میگی ولی دل ادما هم اتوبان نیست من نمیتونم دیگه عاشق واقعی بشم تلاشمو میکنم 

بستگی داره چشم و دل سیریش تو چه زمینه ای باشه😂

تو زمینه دوستی و روابط زود گذر