soron مدیر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 عنوان پسری که .. | مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 60 پست بچه ها بیاین طبق تجربیات و شنیده هاتون بگین پسری که چشم ودلش هنوز سیر نشده باشه ممکنه یهو از دختری خوشش بیاد و قضیه رو جدی کنه؟ گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم( 1403/03/21 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 اینجور آدما ارزش ندارن پاسوزشون بشی درسته بالاخره ازدواج میکنن ولی با یه تپه خاطرات و هیچ وقت اونی ک ... اره راست میگی🥲 گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
پاییزان۶۹۶۸ عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 966 یعنی میگی تا آخر اینجوری میمونن ؟ ممکن یه عده اصلاح بشن ولی زمانی که دیگه خیلی دیر شده خیلیولی در غالب موارد اصلا اصلاح نمیشن چون مدام خودشون رو توجیه میکنن پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 این سختی به قیمت از دست رفتن جوونیت روزای خوش عمرت به قیمت نابودی روح و روانت تازه اگه واقعا تلاش ... مطمئنن نه آدم یه جایی دیگه میشکنه ولی گناه ما چیه که عاشق اونا میشیم😞 گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
1234_hastya عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1935 اره راست میگی🥲 یه چیزی در مورد این آدما چون آدم زیاد دیدن قلق همه جور آدمی رو بلدن و خیلی راحت میتونن نظر آدما رو به نفع خودشون تغییر بدن هیچ وقت به برداشت و دید اولیه خودت در موردشون شک نکن چون اگر به رابطه ادامه بدی مطمئن باش تو دام میفتی
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 ممکن یه عده اصلاح بشن ولی زمانی که دیگه خیلی دیر شده خیلی ولی در غالب موارد اصلا اصلاح نمیشن چون مد ... اهوم حالا که فکر میکنم میبینم این ادما بیمارن گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
پاییزان۶۹۶۸ عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 966 مطمئنن نه آدم یه جایی دیگه میشکنه ولی گناه ما چیه که عاشق اونا میشیم😞 عزیزم عقلت تو این موارد باید به دلت غلبه کنهبرای آرامش خودت پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 یه چیزی در مورد این آدما چون آدم زیاد دیدن قلق همه جور آدمی رو بلدن و خیلی راحت میتونن نظر آد ... بله ممنون که آگاهم کردی❤ گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 عزیزم عقلت تو این موارد باید به دلت غلبه کنه برای آرامش خودت اهوم خیلی سخته 😿 گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 چند سالشه؟ 31 سال تازه فرهنگی هم هست گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
abolfazl3000 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 852 31 سال تازه فرهنگی هم هست تو رابطه بوده و اینکه اگر بوده بهم خوردنش از طرف ایشون بودهو اینکه ادم تنوع طلبی یا نه
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 تو رابطه بوده و اینکه اگر بوده بهم خوردنش از طرف ایشون بوده و اینکه ادم تنوع طلبی یا نه راستش نمیدونم، من یبار پرسیدم قبلا با کسی بودی یا نه، گفت خب بودن ولی من نخواستم و ردشون میکردم و کلا زیاد دوست نداشت در مورد این چیزا ازش بپرسم در مورد تنوع طلبی هم من هنوز خوب نمیشناسمش که بگم چجوریه ولی حدس میزنم رابطه داره برا همین میخام بدونم ممکنه با دیدن من و رفتارام جدی بشه یا نه گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
soron مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4811 تو رابطه بوده و اینکه اگر بوده بهم خوردنش از طرف ایشون بوده و اینکه ادم تنوع طلبی یا نه ت پسری رک بهم بگو چیکار کنم 🥲 گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
abolfazl3000 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 852 راستش نمیدونم، من یبار پرسیدم قبلا با کسی بودی یا نه، گفت خب بودن ولی من نخواستم و ردشون میکردم و کل ... خب اشنا شو یکم بسنجش بعد تصمیم بگیر