2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 165 پست
تو امتحانات مگه نیستی ؟همو نمیبینید؟

آره تو امتحانات همو‌ میبینیم. چند روز دیگه امتحانامون شروع میشه... بعد اون میخوریم تو تعطیلات تابستون. بنظرت توی امتحانات رفتارش و حرکتاش چجوری میشه!؟ ازش ترس دارم. ممکنه بخواد سوژه کهه و‌اذیتم کنه، هرچند اونجور دختری بنظر نمیرسه باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفات منو یاد سالها قبل انداخت. یه پسری توی دانشگاهمون بود با دخترا خیلی شوخی میکرد یعنی با همه. بعدش یبار توی چالش ب ی دختری شکلات قرار شد بده و در کمال تعجب یه عاللللمه شکلات اورد داد بهش. و اونم بین همه ما پخش کرد. ازون روز کل دخترای کلاس میگفتن این پسره عاشق این دختره شده حتی خود منم باورم شده بود. اما میدونی چی شد. پسره یروز اومد پی ویم و گفت از تو خوشم میاد و اونکار بخاطر چالش بود ک بقیه نگن زده زیرش و... و وقتی دوستام فهمیدن همشون با من سرسنگین شدن مخصوصا اون دختر‌. حتی در حد اجبار حرف میزدن. من ک با پسره یکی دوبار حرف زدم دیدم ب درد هم نمیخوریم. ولی خب دوستی توی این دوران بااین شرایط ک همه ی دوستات بهت پشت کنن اصلا ارزش نداره. ارامش فکری نمی مونع واسه ادم. دخترا خیلی حساسن درکش کن. و خب تو تلاشتو کردی. اما قبول کن گند زدی ک بااونا حرف زدی.

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
کاش ب همین راحتی بود. شاید دلیلش ظرفیته، یا نداشتن همچین چیزی توی زندگی. و وقتی هم یکی نشون میده به ...

داشتن ظرفیت برای هر چیزی رکن اساسیه ، منتها ظرفیت باید در خودمون ایجاد کنیم ،ما انسانیم و برای تکامل و داشتن زندگی خوب باید از اطرافیان وهر آنچه پیرامون ماست درس بگیریم و تو زندگی بکار ببریم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

برای آخرین بار باهاش خیلی منطقی و محترم صحبت کن  ایندفعه حرفاتو جدیدتر بزن واضح تر بگو اگ دیدی ...

بنظرت این کار درسته!؟ اخه به دوستم گفته بهم پیام نده... البته منم پیامی نمیدادم... خودش ی پیام فرستاد ک میخواد ببینتم، منم در حواب همون پیامش پیام میدادم بهش. که اخرشم نشد..

به نظرم دیگه بهش حتی نگاه هم نکن خب خودت میبینی که چجوری میاد سمتت اومد اومد نیمد بیخیالش بشو ولی من میگم داره با دست پس می‌کنه با پا پیش می‌کشه میخواد بیشتر بری دنبالش ولی یخورده اهمیت ندی خودش میاد 

هایا
متوجه‌ منظورتون نشدم!!؟

اونجا با دخترا میری تو گروه و دعوا میکنی ، دختره دو کلمه خواسته حرف بزنه عصبانی شدین که بقیه مهم نیستن ، یکم جلتنمن وار میرفتید جلو ، چرا با بقیه دخترا میحرفی تا شاید شما رو به اون دختر برسونن !!! 

شما هم مثل خدش بی محلی کن هر چی بیشتر محل ندی بیشتر جذبت میشن

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

نباید میرفتی تو جمع دوستاش

الان حرفاتو باور نمیکنه

قطعا حرف دوستاش براش باورپذیر تره

دخترا کلا از پسری که تو جمع های دخترونه باشه خوششون نمیاد

از نظر اون شما به همه دوستاش پیشنهاد دادی و الان نوبت اون شده واسه همین حتی اگه ازت خوشش بیاد سعی میکنه علاقشو سرکوب کنه چون پیش دوستاش تحقیر میشه

بهش میگن این پسره مارو میخواست بهش پا ندادیم بعدش اومد سراغ تو و تو اولویتش نیستی

اینکه شما به دوستاش پیشنهادی ندادی برای اون قابل باور نیست

{ خانم هستم }
فعلا کاری بهش نداشته باش فقط باید رفتارشو زیر نظر بگیری   هنوز آمادگی و پختگی شروع رابطه ...

من که بیخیالش شدم، دیگه کاری باهاش ندارم. ولی بنظرتون در آینده نظرش ممکنه عوض بشه!؟ یا اونم بیخیال میشه دیگ؟؟

من که بیخیالش شدم، دیگه کاری باهاش ندارم. ولی بنظرتون در آینده نظرش ممکنه عوض بشه!؟ یا اونم بیخیال م ...

شاید ، پس بیخیال بشید فعلا

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
آره تو امتحانات همو‌ میبینیم. چند روز دیگه امتحانامون شروع میشه... بعد اون میخوریم تو تعطیلات تابستو ...

چرا این تصورو داری ؟ مگه همچین شخصیتی درش هست ؟ اگرم بفرض مثال این رفتار رو کرد یعنی اون روی بدش برات رو میشه ،سعی کن با احترام و بدور از هر واکنش منفی ب رفتارت ادامه بدی واجازه بدی خودش انتخاب کنه،شاید با این طرز برخورد، شما براش جذابتر هم بشی

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بنظرت این کار درسته!؟ اخه به دوستم گفته بهم پیام نده... البته منم پیامی نمیدادم... خودش ی پیام فرستا ...

پس ولش کن اصلااا اصلاااا سمتش نرو

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

اولین اشتباهت این بود که با دوستاش بخاطر نزدیک شدن به ایشون ارتباط گرفتی و خودت استارت بی اعتمادی رو زدی ...خب از همون اول یه فرصت مناسب از احساستون بهش میگفتی...به نظرم رفتاربچه گانه شما این خانم رو از شما سرد کرده .....شاید ته دلش بهتون علاقه داشته باشه اما ب خودش که دو دوتا چهارتا میکنه به نتیجه مثبت نمیرسه ...به نظرم یه مدت صبر کن هیچ ارتباطی هم باهاش نداشته باش نه با خودش نه با هر کی اطرافشه ...اگر واقعا دوستش داری دورا دور هواشو داشته باش ..مطمئن باش اگر اونم بخوادت میاد سمتت