2789
عنوان

رابطه..

4457 بازدید | 165 پست

سلام،

یه کم طولانیه، ولی... 

من از یه دختره توی کلاسم خوشم اومده. ترم قبل سعی کردم بهش بفهمونم. و اینکارو کردم. اما برای اینکه بهش نزدیک بشم، با دوستای این دختره دوست شدم، و ی جورایی از یکیشون خواستم ایشون رو توی جمعشون بیارن. ولی اونا متوجه نشدن ک من ب دوستشون علاقه دارم. کمی گذشت، اما ایشون وارد اون جمع نشد اصلا. دنبال برنامه ها و‌کارهاش بود. بعدش با این دوستای ایشون بحثم شد سر یه مسائلی، کلا باهام ضد شدن. بعد این ترمی، دوستم با دختره صحبت کرده، و بهش گفته که من بهش علاقه دارم و اینا. ایشون هم به حرفاش گوش میکرده، و ب دوستم گفته، ببین من دوستام (همونایی که وارد جمعشون شدم ک بتونم با دختره ارتباط بگیرم) یه حرفایی زدن راجبش. دوست منم گفته حرفارو ول کن، دوستم وارد اون جمع شده که بتونه با‌تو ارتباط بگیره، دختره هم میگه باید فکرامو بکنم. کمی که میگذره، ازش ی پیام میگیرم، میگه میخواد ببینتم اگر فلان کلاسش کنسل شد. اون روز رسید اما نفهمیدم کلاسش کنسل شد یا نه، نیومد ک ببینیم همو. روز بعدش سر کلاس وقتی‌داشتم کتابامو از کیفم در میاوردم، ایشون رو صندلی عقبم نشسته بود، چشممو ب طرفش بردم، دیدم داره بهم خیره نگاه میکنه ی لبخند درشت هم رو لبشه. تا دید چشمم بهش خورده سریع سرشو‌انداخت پایین. و منم ی جورایی خجالت زده شدم سرمو انداختم پایین

راستش بعد از نگاهش کمی امیدوار شدم. روز بعدش رفتم پیشش، وقتی کسی دورو برش نبود مخصوصا دوستاش، باهاش صحبت کردم. گفتم پیام دادین میخواستین حرف بزنیم. گفت ببین، من از طرف دوستام تحت فشارم. لطفا درکم کن. وقتی حرف دوستاشو زد کنی عصبانی شدم. بهش گفتم نمیفهمم‌چی‌میگی، میشه‌واضح تر بگی. گفت‌میترسم همه‌چی بدتر شه، شنیدم رفتین بین‌دوستام ک نظرمو جلب کنین! منم بهش گفتم ۹۹ درصد کلاس برام مهم نیستن، فقط همون ۱ درصد مهمه ک میخواستم ب اون برسم. استاد دیگ داشت میومد، بهش گفتم میشه بمونید بعد کلاس صحبت کنیم؟ اما بعد کلاس فرار کرد، بعدش ب دوستم‌پیام‌داد از فلانی خوشم‌نمیاد، بهش بگو‌ ن لطفا به من و نه به دوستام پیام بده. زندگیم پر از استرسه، نمیخوام اذیت شم....

میدونید رفتارش با نوع‌پیام‌دادنش اصلا نمیخونه. مثلا وقتی راه میره میاد جلو من وایمیسه و‌سرش میره تو گوشی. میتونه جاهای دیگه وایسه. چرا جلو من وایمیسه؟ یا چرا اون روز‌‌اون‌نگاهو‌ از پشت سر مینداخت بهم؟ وقتی ب دوستم‌ نوشت ازش خوشم‌نمیاد خیلی ناراحت شدم... من قیافم‌بد نیست، متوسط به بالاست. قیافه اونم متوسط به بالاست. فقط ازش خوشم اومده‌همین. دوستاش‌باهام ضد شدن بخاطر دعوایی ک با یکیشون داشتم. 

لطفا نظراتون‌رو بهم بگین.... فازش چیه؟؟ چرا اینقد رفتارش ضدو نقیضه؟ لطفا راهنماییم کنین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا میخواد مطمئن بشه نظر شما بهش چیه 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

داداش ما دخترا نسبت به کسی که بهمون علاقه داره بیخودی گارد می‌گیریم😂

دختره بدش نمیاد ولی هنوز جسارت اینکه حرف بقیه واسش مهم نباشه رو نداره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میشه لطفا بیشتر بهم بگی؟ چ کار کنم؟ فازش چیه خلاصه؟؟؟

من خودم دخترم از ادمای کنه که مثل چسب بچسبن به ادم و غرور نداشته باشن  بدمون میاد

هیچ عکس العملی نشون ندین اگه واقعا علاقه داشته باشه خودش یجور نشون میده بعدا

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

اگه متن بالارو خونده باشی باخبره ک بهش علاقه دارم. دوستم بهش گفته بدون اطلاع من. 

بازهم میخواد مطمئن بشه .ولی در کل مراقب باش سوژه ات نکرده باشن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام