2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 165 پست
داداش ما دخترا نسبت به کسی که بهمون علاقه داره بیخودی گارد می‌گیریم😂 دختره بدش نمیاد ولی هنوز جسار ...

بیشتر درباره این توضیح میدی؟؟؟ بخدا دیوونه‌شدم حتی نمیدونم چرا ب دوستم اون حرفارو زد... واقعا خوشش نمیاد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر درباره این توضیح میدی؟؟؟ بخدا دیوونه‌شدم حتی نمیدونم چرا ب دوستم اون حرفارو زد... واقعا خوشش ن ...

بنظر من این حرفا رو به دوستتون زده که بگه دختر هُلی نیستم که سریع اوکی بدم ‌.

شما فعلا باید رفتارشو زیر نظر بگیری

اگه به بی محلی ادامه داد کلا بیخیال بشید

ولی اگه یه جوری خواست توجهت رو جلب کنه خوشش میاد

و باید دوباره پیش قدم‌بشی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
به دوستش چی گفتی دقیقا که اینجوری شدن

من اون‌ اوایل برای اینکه بتونم باهاش ارتبتط بگیرم رفتم بین دوستاش...  اشتباه کردم رفتم بین دوستاش. اخه اون اوایل خیلی شناختی نداشتم. خیلی با این دخترا هم دوست نبود. فقط دیده بودم تو جمعشون حرف میزنه. منم ب همین‌امید رفتم باهاشون دوست شدم. ولی خب قصدی نداشتم. اما دخترا خیلی حساسن. فکر کن من شوخی میکردم با دوتاشون خندیدم فکرایی کردن. بعدم خب با یکیشون سفک کرد بهش حس دارم. به دوستش میگه محمد بهم حی داره و دوستش پیام میده بهم میگه میبینم دلت گیره جایی. منم خلاصه ب دختره پیام میدم و میگم نه حسی ندارم و اینا. دختره هم ناراحت میشه کلی چرتو پرت بهم میگه تو تلگرام بعدم بلاکم میکنه‌ ضدیتش از همونجا شروع شد... . ی بحث خیلی مسخره. دختره ۱۸ سالشه نمیدونه چجوری رفتار کنه، اصلا ازش خوشم‌نمیاد. همون کارمو خراب کرده. الان دقیقا نمیدونم طرف من چ حسی بهم داره... از پیامش ب دوستم بر میاد که ازم خوشش نمیاد. اما حرکاتش قبل از اون حرفش چیزی دیگه‌رو میرسونه. خلاصه نمیدونم و‌نمیفهمم حقیقت چیه. ولی از اینکه حرف‌دیگران رو پایه و‌ اساس زندگی‌اش قرار میده به شدت بدم اومد. حرف زیاده پشت سر همه. حتی دوستای من‌درباره همین دختره‌پشت سرش غیبت کردن باهام. من بحثم شده باهاشون گفتم خفه شید. بعد این میاد حرفای دوستای ۱۸ و ۱۹ سالشو میشنوه ک از خودش کوچیکترن؟؟؟ خودش ۲۲ سالشه. ولی رفتارش عین بچه هاست. چی بگم، فقط‌میخوام بفهمم حس واقعیش بهم‌چیه. واقعا ازم خوشش نمیاد یا دستی اون‌حرفو ده..

شاید همچین روابطی رو دوست نداره و میخواد جدی پا پیش بزارید یا خانوادش حساسن هزار تا دلیل داره

آره خانوادش یه جورایی مذهبی هستن تاجایی ک فهمیدم... ولی نمیدونم چرا حرف دوستاش اینقد بذاش مهمه. خودش از عقل و فکر خودش استفاده نمیکنه؟ خودش آدم خودش نیست و آدم حرف دیگرانه؟؟؟ کاش میفهمیدم تو ذهنش چی میگذره...

من خودم دخترم از ادمای کنه که مثل چسب بچسبن به ادم و غرور نداشته باشن  بدمون میاد هیچ عکس العم ...

به دوستم ک نوشته ازش خوشم نمیاد! بعد حرکاتش جلو ی جوری دیگس!! موندم هیجان گرفتتش!؟ یا اعتماد بنفسش رفته بالا چون فک نمیکرد پسری ازش خوشش بیاد!! آدم منطقی نیست. ترسوعه و فرار میکنه

من اون‌ اوایل برای اینکه بتونم باهاش ارتبتط بگیرم رفتم بین دوستاش...  اشتباه کردم رفتم بین دوس ...

ب احتمال زیاد همون میره گوشش رو پر میکنه چون خودش رو تو حس داره 

بعدشم ۱۸،۱۹ ساله یعنی ترم یک و دو ته تهش سه باشه 

وقتی اینقد پیگیری و میری سمتش محلت نمیده دیگه ولش کن 

هرچقدر سمت یه چیزی بری بیشتر ازت فرار میکنه

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
ممکنه کرده باشن. باید ازشون فاصله بگیرم. والا دارم میترسم کم کم..

بله فاصله بگیر ۳ حالت دارخ یا تحت تاثیر دوستاشه یا سوژه یا انرمال.شما متوجهشون کردید که خوشتون میاد زمان بدید و فاصله تا خودش تصمیم بگیره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
آره خانوادش یه جورایی مذهبی هستن تاجایی ک فهمیدم... ولی نمیدونم چرا حرف دوستاش اینقد بذاش مهمه. خودش ...

چند سالشه؟؟

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

به دوستم ک نوشته ازش خوشم نمیاد! بعد حرکاتش جلو ی جوری دیگس!! موندم هیجان گرفتتش!؟ یا اعتماد بنفسش ر ...

نمیدونم والا.. ولی همونطور که گفتم اگه علاقه داشته باشه یروز میاد سمتتون یا یجوری نشون میده

الان یکم شکاکه به شما 

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

تو خودتو سر سنگین و سرد بگیر تسبت به همه دخترا خودشون جذبت میشن اون دختره هم اگه ببینه تو چشمی عاشق ...

والا ی گوشه تو کلاس نشستم سرم‌تو لاک‌خودمه. دورو بر دخترا هم نمیپلکم. کاری به هم نداریم. طرز برخوردش خیلی ناراحتم کرده. کاراش دورو برم ی جور‌دیگست، رفتارش یه جور‌دیگه تو تلگرام. ب دوستم نوشته ازش خوشم نمیاد، بهش بگین نه به من نه به دوستام پیام بده، زندکیم پر از استرسه نمیخوام اذیت شم. حالا من به یکی از دوستاش پیام دادم سر ی مسئله ی جایی بهش کمک کرده بودم طلبکارمم‌شده بود. بعد پیام دادنم فقط برای این بود ک بفهمم چرا اونجور رفتاری کرده! رسمش نیست کسی کمکت میکنه تو باهاش بد رفتار کنی! دوستاش اصن برام اهمیتی ندارن راستش. فقط نمیخواستم بد بشه رابطمون باز. که بدتر شد... 

بنظر من این حرفا رو به دوستتون زده که بگه دختر هُلی نیستم که سریع اوکی بدم ‌. شما فعلا باید رفتارشو ...

این با حرفاش سردم‌میکنه، با حرکاتش ی جور دیگه میفهمونه بهم. مثلا وقتی از کلاس میاییم بیرون ب نرده ها تکیه میدم، میاد جلو دومتری من وایمیسه سرش میره تو گوشیش! دوستاش میوفتن جلو. تاحالا دو سه بار این حرکتو زده.. یا اینکه قبل اینکه اون‌پیامو به دوستم بده، روز قبلش از پشت صندلی چشمم افتاد بهش خیره نگاهم میکرد یه لبخند هم رو‌ لبش بود.تا دید چشمم خورده بهش سرشو انداخت پایین. منم خجالت زده شدم سرمو انداختم پایین. ولی این ملاکی نمیشه شاید چیزی داخلش نبوده!؟ مثلا سه چهار روز قبلش دوستم بهش گفته من بهش علاقه دارم اینجوری شده... البته ترم قبل خودم بهش فهمونده بودم اینو... ولی دوستم رک رفته بهش گفته..

ب احتمال زیاد همون میره گوشش رو پر میکنه چون خودش رو تو حس داره  بعدشم ۱۸،۱۹ ساله یعنی ترم یک ...

خودش ۲۲ سالشه. دوستاش ۱۸-۱۹ ساله هستن و‌سه نفرن. ولی درست میگی. بی مهلی کنم نتیجه میده!؟؟؟ 

این با حرفاش سردم‌میکنه، با حرکاتش ی جور دیگه میفهمونه بهم. مثلا وقتی از کلاس میاییم بیرون ب نرده ها ...

بنظر من دوست داره باهات ارتباط بگیره ولی میترسه دوستاش دلسردش کنن یا بگن‌چرا با این پسره رفتی تو رابطه .

این حرکتایی که انجام‌میده نشون میده حس داره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."