2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 165 پست
خودش ۲۲ سالشه. دوستاش ۱۸-۱۹ ساله هستن و‌سه نفرن. ولی درست میگی. بی مهلی کنم نتیجه میده!؟؟؟ 

ناموسا آدم عاقل میره با بچسال‌ ها دوست میشه و حرفشون رو گوش میده اونم با این همه اختلاف سنی؟؟؟ 

دوستاشو خوب انتخاب نکرده 

بنظرم اینقد پیگیر بودی اینجوری کردی یه مدت پیگیر نشو 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم والا.. ولی همونطور که گفتم اگه علاقه داشته باشه یروز میاد سمتتون یا یجوری نشون میده الان یک ...

با اون حرفی که زده‌ ب دوستم‌نمیشه نتیجه گرفت ازم خوشش نمیاد!؟ میدونم این وسط حرف‌دوستاش بی تاثیر نیست... ولی اون حرفش کلا سردم کرد.

بنظر من دوست داره باهات ارتباط بگیره ولی میترسه دوستاش دلسردش کنن یا بگن‌چرا با این پسره رفتی تو راب ...

مطمئنی؟ رفتارش خیلی ضدو نقیضه. بخدا تا الان نفهمیدم حسش بهم چیه. حتی با این حرکاتی که زده جلوم، بازم شک دارم بهم حسی داشته باشه.... با توجه به حرفیم که زده.. الانم دیگه فکر نکنم هیچ‌واکنشی دیگه نشون بده یا حرکتی بزنه.. اخه با اون حرفش خودش میدونه همه‌چی خراب شد...

ناموسا آدم عاقل میره با بچسال‌ ها دوست میشه و حرفشون رو گوش میده اونم با این همه اختلاف سنی؟؟؟  ...

بله، خودمم از همین ناراحتم. من با مشاورم، مادرم و دو سه نفر بزرگسال صحبت میکنم و مشورت میگیرم، ولی ایشون حرف بچه تر از خودش رو ملاک قرار میده ک باهامم ضدن! موندم اینقد فکر نداره که بفهمه باید درست مشورت بگیره... بعدم از چند نفر شنیدم علاوه بر ضدیت دوستاش باهات، ممکنه حسود هم باشن. 

با اون حرفی که زده‌ ب دوستم‌نمیشه نتیجه گرفت ازم خوشش نمیاد!؟ میدونم این وسط حرف‌دوستاش بی تاثیر نیس ...

راستش حرفاش ادمو به شک میندازه چون گفته پر از استرسم و زندگیم فلانه یعنی مستقیم نگفته که به هیچ وجه نمیخوام با فلانی ارتباط داشته باشم

و اینکه واقعا دخترا از دوستاشون خیلی حرف شنوی دارن و این اولین اشتباهشونه... خودمم از اینکارا کردم و تحت تاثیر دوستام موقعیت های زیادیو از دست دادم.. دوستان سمی

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

من خودم دخترم از ادمای کنه که مثل چسب بچسبن به ادم و غرور نداشته باشن  بدمون میاد هیچ عکس العم ...

کلا اکثر آدما این تیپین ،وقتی کسی زیاد تحویلشون بگیره تاقچه بالا میزارند ،ی کم عقب نشینی کن خودش میاد سمتت یا پیغام می‌فرسته 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بله، خودمم از همین ناراحتم. من با مشاورم، مادرم و دو سه نفر بزرگسال صحبت میکنم و مشورت میگیرم، ولی ا ...

چرا براش یه پیام خوب نمی فرستی برای آخرین بار 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
مطمئنی؟ رفتارش خیلی ضدو نقیضه. بخدا تا الان نفهمیدم حسش بهم چیه. حتی با این حرکاتی که زده جلوم، بازم ...

من یه دخترم متوجه رفتارای همجنسای خودم‌هستم .

ولی این دختر خانوم کاملا دودل هست و ترجیح میده رابطه ای رو شروع نکنه اونم‌بخاطر یه مشت حرف دوستاش

احتمالا تجربه ای هم نداره و سعی میکنه بیخیال بشه

مطمئنم حس داره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
کلا اکثر آدما این تیپین ،وقتی کسی زیاد تحویلشون بگیره تاقچه بالا میزارند ،ی کم عقب نشینی کن خودش میا ...

بله ذات ادما همینه

پسر دختر هم نداره

یکی که عاشقشون باشخ و تحویلش بگیره رو اصلا نمیبینن تا طرف یکم دور شه پشیمون میشن از کارشون

محبت زیادی جدایی میاره

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

راستش حرفاش ادمو به شک میندازه چون گفته پر از استرسم و زندگیم فلانه یعنی مستقیم نگفته که به هی ...

خب، الان برای من ایشون تموم شده هست. با رفتارهاش، حرف شنوی‌هاش از دوستاش، و اینکه اون‌پیامو داده ب دوستم. فقط کنجکاوم، چرا اینکارارو کرد. خودش عقل نداشت فکر نداشت که بفهمه از‌ دو سه تا بچه مشورت نگیره... 

کلا اکثر آدما این تیپین ،وقتی کسی زیاد تحویلشون بگیره تاقچه بالا میزارند ،ی کم عقب نشینی کن خودش میا ...

مطمئنی؟ دقیقا چ‌کار کنم؟ الان داریم میخوریم‌تو تعطیلات تابستون، دیگه برای مهر دقیقا چ‌کار کنم ک ایشون ب خودش بیاد یا خودش حرکتی بزنه؟؟ البته الان ک بنظر میاد همه‌چی‌تموم شده هست بینمون

بله ذات ادما همینه پسر دختر هم نداره یکی که عاشقشون باشخ و تحویلش بگیره رو اصلا نمیبینن تا طرف یکم ...

اره من خودم تجربه کردم ،و برام ثابت شدی

راستی چرا ما آدما همش ساز مخالف می‌زنیم ؟ خب مثل آدم کسی که بهمون عشق میورزه رو جذب کنیم دیگه اه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن