2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 165 پست
چرا براش یه پیام خوب نمی فرستی برای آخرین بار 

والل میترسم پررو تر بشه برام شاخو شونه بکشه. دختره بی منطقه یا ترسوعه. یه مشکلی داره که‌من نمیفهمم. اگر میدونستم آدم بالغیه، سعی میکردم باهاش صحبت کنم. ولی خیلی عجیبه... نه تنفرش مشخصه، نه دوست داشتنش... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطمئنی؟ دقیقا چ‌کار کنم؟ الان داریم میخوریم‌تو تعطیلات تابستون، دیگه برای مهر دقیقا چ‌کار کنم ک ایشو ...

تو امتحانات مگه نیستی ؟همو نمیبینید؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خب، الان برای من ایشون تموم شده هست. با رفتارهاش، حرف شنوی‌هاش از دوستاش، و اینکه اون‌پیامو داده ب د ...

به هرحال هرکس یه عادت و اخلاقی داره نمیشه قضاوت کرد که تو دل اون دختر چی میگذره

امیدوارم هرچی که خیره براتون پیش بیاد

دفعه اول ادم نه بشنوه و ناراحت بشه خیلی بهتر از اینه که با طرف وارد رابطه بشه و بعد کلی خاطره ساختن جدا بشه اونوقت دلی که شکسته دیگه هیچوقت خوب نمیشه اکثر رابطه ها هم همینه تهشون شکسته. مطمئن باشید هیچ کار خدا بی حکمت نیست خدا اگه نمیزاره ادما به یچیزی برسن چون عاقبت اونکار رو میدونه و نمیخواد بنده اش دلشکسته بشه ولی ما ادما همیشه با اصرار و پافشاری باعث بدبختی خودمون میشیم

بسپرین به تقدیر.

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

اره من خودم تجربه کردم ،و برام ثابت شدی راستی چرا ما آدما همش ساز مخالف می‌زنیم ؟ خب مثل آدم کسی که ...

همیشه همینه

ادمای خوب گیر ادمای اشتباه میفتن و برعکس

من تاحالا دونفر و ندیدم که هردو به یک اندازه عاشق هم باشن همیشه یکیشون زیادی  مهربون بوده و از خود گذشتگی داشته

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

والل میترسم پررو تر بشه برام شاخو شونه بکشه. دختره بی منطقه یا ترسوعه. یه مشکلی داره که‌من نمیفهمم. ...

برای آخرین بار باهاش خیلی منطقی و محترم صحبت کن 

ایندفعه حرفاتو جدیدتر بزن واضح تر بگو اگ دیدی خیلی چیز چرت گفت یکم از حست بگو بعدشم بگو خداحافظ دیگه مزاحمتم‌ نمیشم هیچ وقت و بلاک تمام شد و رفت 

بعدشم بچسب به درست پسر رفتی اونجا درس بخونی مثلا

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
من یه دخترم متوجه رفتارای همجنسای خودم‌هستم . ولی این دختر خانوم کاملا دودل هست و ترجیح میده رابطه ...

خب بنظرت زمان بگذره، چیزی تغییر میکنه؟؟؟؟ نظرش و اینکه با کسی دیگه بنظرت مشورت میکنه!؟ الان حتی میترسم دیگه بهش فکر کنم یا دورو برش برم. میترسم اصن نزدیک همچین آدمی بشم. معلوم نیست چه کارایی ازش بر میاد. یا سوژه ام کنه..

بله ذات ادما همینه پسر دختر هم نداره یکی که عاشقشون باشخ و تحویلش بگیره رو اصلا نمیبینن تا طرف یکم ...

خب بهم یاد بدین چجوری بی مهلی کنم یا عقب بکشم طوری ک متوجه شه و حس کنه بیخیالش شدم

خب بنظرت زمان بگذره، چیزی تغییر میکنه؟؟؟؟ نظرش و اینکه با کسی دیگه بنظرت مشورت میکنه!؟ الان حتی میتر ...

فعلا کاری بهش نداشته باش

فقط باید رفتارشو زیر نظر بگیری 

هنوز آمادگی و پختگی شروع رابطه رو نداره ولی بدش هم نمیاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خب بهم یاد بدین چجوری بی مهلی کنم یا عقب بکشم طوری ک متوجه شه و حس کنه بیخیالش شدم

دیگه مثل قبل زیاد نگاهش نکنید یا تو جایی که وایساده نایستید خیلی راحت میشه بی محلی رو با رفتار و نوع حرکت و نگاه کردن نشون داد کاری نداره که

اره من خودم تجربه کردم ،و برام ثابت شدی راستی چرا ما آدما همش ساز مخالف می‌زنیم ؟ خب مثل آدم کسی که ...

کاش ب همین راحتی بود. شاید دلیلش ظرفیته، یا نداشتن همچین چیزی توی زندگی. و وقتی هم یکی نشون میده به کسی، اون شخص جو میگیره و فکر میکنه کیییی هست. ولی اشتباهه. رفتار بالغانه سازنده هست، نه این رفتار‌های ناشی از کمبود

همیشه همینه ادمای خوب گیر ادمای اشتباه میفتن و برعکس من تاحالا دونفر و ندیدم که هردو به یک اندازه ...

اگه اغراق نباشه برای من این اتفاق خدا خواست و واقعا افتاد ،ازدواجم سنتی و از شهر دیگه و ی دختر خوب و با پدر و مادر سالم،تحصیل کرده ،کارمند،با شخصیت زیبا( البته از نظر من)بادرک وفهم بالا و...

و اینکه نظر ایشون در مورد من همینه ولی من همیشه میگم تو از من سر تر هستی

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن