2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 165 پست
دیگه مثل قبل زیاد نگاهش نکنید یا تو جایی که وایساده نایستید خیلی راحت میشه بی محلی رو با رفتار و نوع ...

حس میکنم از دور بهم نگاه میکنه..و چرا؟ و این کارش ینی چی؟ چه معنی داره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس میکنم از دور بهم نگاه میکنه..و چرا؟ و این کارش ینی چی؟ چه معنی داره؟

یعنی  میخواد شمارو ولی از عواقبش میترسه یجورایی دو دله .

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

مشکلتو با دوستاش حل کن خیلی هم دور و برش نباش 

خواستم حل کنم. ولی یکی از دوستاش مشکل روانی طور داره. بی تجربه و‌خام هست. خواستم رابطمو باهاش درست کنم بدتر شد. شروع به چرتو پرت گفتن بهم کردو این همونی بود ک فکر میکزد بهش حس دارم بعد ک بهش گفتم حس ندارم و اینا، بلاکم‌کرد البته قبلش کلی حرفم زد. بعد از بلاکی درم اورد، رفتم‌پیشش صحبت کردم و‌مشکلمون حل کردیم. مهمونش کردم و کلی چیز میز براش خریدم. بعدش تو تل کلی بهم چرتو پرت گفت ک چرا اینکارو کردم! اخه چند روز قبلش تو‌کلاس گریه شد من خواستم مودش عوض شه و محبت کنم بهش ک رابطمون هم‌درست شه، ولی وقتی بهم‌پرید بهش گفتم اصن من از کسی دیگه خوشم میاد کسی دیگه‌رو دوستددارم! ب اون چشم ب شما نگاه‌نمیکنم. باز کلی چرت بهم گفت فحش داد و بلاک‌کرد.. حالا همین هی گوش دوستش رو‌پر میکنه

این حرفات منو یاد سالها قبل انداخت. یه پسری توی دانشگاهمون بود با دخترا خیلی شوخی میکرد یعنی با همه. ...

آره گند زدم.. قبول دارم. ولی ایشون همینو‌تمام ملاک‌قرار داره. بهش فهموندم ک با اونا حرف زدم که بتونم با تو ارتباط بگیرم. چون فکر میکردم تو اون گروهه.... ولی همه چی برعکس شد و‌خراب شد تا همیشه

به نظرم دیگه بهش حتی نگاه هم نکن خب خودت میبینی که چجوری میاد سمتت اومد اومد نیمد بیخیالش بشو ولی من ...

نمیدونم پشت این بی توجهی، بی مهلی کردن، چه فلفسه ای هست ک باعث میشه طرف خودش بیاد سمتت.... درکش نمیکنم

اونجا با دخترا میری تو گروه و دعوا میکنی ، دختره دو کلمه خواسته حرف بزنه عصبانی شدین که بقیه مهم نیس ...

ایشون وقتی حرف دوستاش رو به من میزنه، یعنی از فکر‌و عقل خودش استفاده نمیکنه. اگر من عصبانی شدم حق داشتم. چون دوستای منم پشت سر ایشون حرف زدن باهام. من عصبانی شدم حتی سر دوستام که این عراجیف ها چیه میگین. و‌خفشون کردم!! آدم اگر بخواد حرف اینو اون رو اساس زندگی‌و تصمیم‌هاش قرار بده به شکست میخوره! من عصبانی شدم چون انتظار داشتم از خودش و من صحبت کنیم! نه اینکه فلان دوست چی گفته. آدما همیشه حرف میزنن، اما تو ثابت کن چی داری از خودت!؟ عقل؟ منطق؟ دانا هستی یا نه که خودش تصمیم‌هاتو بگیری!! عصبانی شدم چون من حرف بقیه بران مهم نبود، ولی برای ایشون مهم بود. با اینکه ۲۲ سالشه، حرف ۱۸ ساله هارو ملاک و بنای تصمیم‌هاش قرار میده!!!

آره گند زدم.. قبول دارم. ولی ایشون همینو‌تمام ملاک‌قرار داره. بهش فهموندم ک با اونا حرف زدم که بتونم ...

والا من با همسرم توی دانشگاه اشنا شدم و چون روش نمیشد بهم بگه پیام داد و ی طومار بلند بالا نوشت. بدون اینکه طرف یکی از دوستام بره یعنی اگه میرفت ک من ب چشم ی ادم دیگه بهش نگاه میکردم و ردش میکردم. تازه بعده اینکه ب دوستم گفتم راجبش تند تند میرفت پیویش ک حرف بزنه باهاش مخشو بزنه. و شوهرمو ازم دور کنه بکشه سمت خودش. ک شوهرم محلش نداد اونم کلا با ما قطع رابطه کرد.

اینی ک دارم بهت میگم منظورم اینه دخترا هرچقدرم دوست باشن گاهی ی رگ حسودی بد دارن. الانم تو یکاری کردی ک دختره باید بین تو و دوستاش یکیو انتخاب کنه . تویی ک حتی بی اعتمادش کردی. از طرفیم با تو باشه دوستاش همش میگن این پسره هوله و فلان.. پس راهی نیست واقعا .

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
نباید میرفتی تو جمع دوستاش الان حرفاتو باور نمیکنه قطعا حرف دوستاش براش باورپذیر تره دخترا کلا از ...

بله، متاسفانه اینم هست. با این اوصاف، بیخیالش شک منطقی تره. 

چرا این تصورو داری ؟ مگه همچین شخصیتی درش هست ؟ اگرم بفرض مثال این رفتار رو کرد یعنی اون روی بدش برا ...

الان دیگه‌هیچی فایده نداره. دوستاش خیلی خوب پرش کردن. و من قدرتی ندارم. هیچکاری نمیتونم بکنم. هیچوقت

اولین اشتباهت این بود که با دوستاش بخاطر نزدیک شدن به ایشون ارتباط گرفتی و خودت استارت بی اعتمادی رو ...

با حرفای دوستاش بعید میدونم.... دیگه‌هیچوقت چیزی نمیشه. اونا گوشش رو پر کردن. و خیلی موفق بودن.

الان دیگه‌هیچی فایده نداره. دوستاش خیلی خوب پرش کردن. و من قدرتی ندارم. هیچکاری نمیتونم بکنم. هیچوقت

بسپار ب خدا ،اگه قسمت باشه بهت میرسه اگر نه اصرار نکن 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اون یک درصد که گفته کی هست؟ شاید به شما علاقه داره اما نمیتونه واضح بیان کنه شاید دوستاش تهدید کرد ...

من به ایشون گفتم‌اون صبح. گفتم ۹۹ درصد کلاس برام مهم نیستن، و‌فقط اون یک درصد برام مهمه ک میخواستم برسم بهش. وقتی حرف دوستاشو وسط کشید. اما الان دیکه فهمیدم تمومه همه چی.