دیشب خواب بودم اصلا نفهمیدم الان بیدار شدم دیدم 40تاپیام دارم 12تا تماس از برادرشوهرم و 8تا تماس از مادرشوهرم خیلی نگران شدم تماس گرفتم گفتن دیشب دعوای خیلی بدی با جاریم شدنو اونم حلقشونو پرت کرده گفته نکه حلقه خرم سلطانی هم برام خریدن سر این دعوا شدن که برادرشوهرم بهش گفته میخوام ماشینو بفروشم رو زمین بزارم خونه بخرم اینم گفته نه ماشینو نفروش پدر مادرت وظیفشونه بهت بدن (چون ما تازه عروسی کردیم مادر و پدرشوهرم میدونم دستشون خالیه و فقط بهونش بوده) هیچی نه برداشته نه گذاشته اینم حلقشو پرت کرده رفته ساعت 6صبحم وسایلی که برده بودن اورده مادرشوهرم میگه برو به برادر شوهرت بگو این بدردت نمیخورده و اینا ولی من همچین حرفی نزدم رفتم گفتم حکمتی توشه صب کن و از این حرفا میگن زن و شوهر دعوا کنن نباید دخالت کنی منم دخالتی نکردم فقط دلداری دادم
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
کار خوبی کردی تا جایی ک میتونی سعی کن مشکل رو حل کنی و بهم نزدیکشون کنی نه دور
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹