2777
2789
عنوان

نامزدی برادر شوهرم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 40 پست
خواهر دقت کن توی تایپت،یه لحظه کل لحظه هایی که آب میریختن پشتم اومد جلو چشام که ای وای من به کیا دل ...

منو بگو چقدر مظلومم تاحالا کسی پشت سرم آب نریخته  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زمان ما نبودش که بدونه چیکار کردن واسه من 

منم همینو میگم دیگه یکی اومده پرش کرده که برا جاریت فلان کردن اما وقتی تو اومدی این کارا رو برای تو نکردن زیاد دیدم این مدلی اکثرا هم از سمت خانواده شوهر اینطوری دو به هم زنی کردن 

پسرای مجرد دور وب من دقیقاً بخاطر همین چیزا ازدواج نمی‌کنند زیاد شده از این دخترا، پر رو ومتوقع چرا ...

اره واللا ما عروس گرفتنی گفتیم خونه داره پسرمون گفتن اوکی.. یه ماه قبل عروسی گفتن خونه بنام خودپسر باید باشه.. ما گفتیم هرگز.. این خونه اینا بشینن دیگه چکار دارین بنام کیه بنام پسر بزنیم که فردا هی بگین بزن بنام دخترم بعدم دخترت بگه مهریه بده.. اینقدرم اهل خدا پیغمبرن خیرندیده ها.. یادم میاد حالم بهم میخوره ازهرچی عروس و عروسیه

خواهر دقت کن توی تایپت،یه لحظه کل لحظه هایی که آب میریختن پشتم اومد جلو چشام که ای وای من به کیا دل ...

اول صبحی تکونی بود برا مغز😂😂😂ببخشید خواهر

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
اره واللا ما عروس گرفتنی گفتیم خونه داره پسرمون گفتن اوکی.. یه ماه قبل عروسی گفتن خونه بنام خودپسر ب ...

وای آره بخدا فازشونو نمیدونم

من میبینم اینا خونه باباشونو ، خرج براشون نمیکنن بعد توقع دارن بابایدشوهر وخودشوه. طلا ، لباس جشن و....بگیره

مثلا طرف یه تولد مفصل نگرفته ،عروسی میخواد

یه جفت النگو ندارن ، سرویس و....طلا ومهریه میخواد

سالی یه دست لباس زوری میخرن براش، الان همنمه چی. برند میخواد

تو خونه کوچک زندگی کرده الان خونه مستقل بنام میخواد

کمالات خاصی از نظر تحصیل وشغل و موقعیت اجتماعی خودش وپدرش ندارن

حرفم بزنی می خورند آدمو، اصلا دلم نمی‌خواهد عروس ایرانی بگیرم،به پسرم میگم زن خارجی بگیر   

سراسر زندگی من معجزه بود