2777
2789
عنوان

نامزدی برادر شوهرم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس 29 دوماد 30  از من بزرگتره با اینکه من عروس اولم

گفتم شاید کم سن هستن اینقدر زود همه چی رو پس اورده و نسنجیده رفتار کرده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مطمئنی فقط سر یه حلقه بوده ؟

سر یه حلقه و ماشین گفته حلقه خرم سلطانی باید برام میگرفتین به مادرشوهرم گفتم شما گفتین طلای نامزدیتو بفروش بده قسم خدا میخورد نه یهو خودش گفت حلقه خرم سلطانی خریدید برادرشوهرمم همینو میگفت گفت دیگه نمیخامش جاریمم پیام داده باز نکردم میخوام ظهر باهاشون حرف بزنم همه چیو درس کنم

سر یه حلقه و ماشین گفته حلقه خرم سلطانی باید برام میگرفتین به مادرشوهرم گفتم شما گفتین طلای نامزدیتو ...

ولش کن آخر کاسه کوزه سر تو شکسته میشه مگه بچه هستن شما خودتم میگی ازشون کوچک تری 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سر یه حلقه و ماشین گفته حلقه خرم سلطانی باید برام میگرفتین به مادرشوهرم گفتم شما گفتین طلای نامزدیتو ...

من کلا سه تا احتمال تو ذهنمه یکی که فرق گذاشته باشن پدر و مادر شوهرت واسه همین شاکی باشه 

دوم یکی پرش کرده باشه که فتنه به پا کنه 

سوم عقلش بچه سال باشه و هنوز آمادگی ذهنی زندگی مشترک رو نداشته باشه 

اخلاق و رفتارش اصلا پسندیده نبود

تجربه ثابت کرده این مدلها  تا اخر سر هر موضوعی همینن

ب نظرم ک شانس اورده پسره اولش رو شده

به این اندازه سلیطه و بی سیاست 

بگو بیشتر فکر کن و بهتر و بیشتر بشناسش 

بعد با شناخت بیشتر ببین ادامه بدی یا نه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون