2777
2789
عنوان

چقد جامعه کثیفه 😕

384 بازدید | 20 پست

احساس سادگی میکنم. آدما عوضی و پررو هستن. من همش مراعات میکنم، گاهی رودربایستی میکنم، میخوام کسی ناراحت نشه ولی میبینم که بقیه اینجور نیستن خیلیم پررو و وقیح هستن! آدم خوب از اخلاق خوبش سواستفاده میشه انگار. تازه طلبکارم میشن. 😑

همچین حسی داشتید تا حالا!؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بشدت گول خوردم تو این چند سال

خیلی احساس ساده لوح و حماقت دارم

بشدت گولو فریب میخورم ، خیلی بده اینجوری باشی ، جدیدا ادای ادمای پرو رو درمیارم ولی بشدت فریب میخورم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بله شما خودت باش همینطور ساده و مهربون

سواستفاده میکنن فک میکنن خر هستی حالیت نیست 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من بشدت گول خوردم تو این چند سال خیلی احساس ساده لوح و حماقت دارم بشدت گولو فریب میخورم ، خیلی بده ...

همش تقصیر خونواده هامونه. برا من ب شخصه انقذ زدن تو سرم ک مظلوم شدم. ولی بازم سعی میکنم از حقم دفاع کنم اما یه جاهایی انگار زود کوتا میام یا سادگی میکنم

زیاد 

خیلییی پرون خیلییی . انگار  یه زره شرم و حیا تو صورتشون نیست .‌خانمها رو میگم 

به حدی  افتضاح ان .

من چند بار در مجالس دیدم .‌ترسیدم ازشون حقیقتا 

پرو آ . خیلی پرو . از هیچی عبایی ندارن .  

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

اره درسته ولی جسارت نشه یه ادم ساده دل مثل تو دیدم به شدت دروغگو بود یعنی زیر پوستی بود

اون حسابش فرق داشت. من واقعا ساده دل هستم ولی بخاطر همین همش دلم شکسته یا اذیت شدم

زیاد  خیلییی پرون خیلییی . انگار  یه زره شرم و حیا تو صورتشون نیست .‌خانمها رو میگم&nb ...

آقایون هم همینن. وقیح و عوضی. 

آره دقیقا من انقدر ازم سو استفاده شده که حالم از سادگیه خودم بهم میخوره 

چجور سواستفاده هایی؟ 

آقایون هم همینن. وقیح و عوضی. 

اخه من خانمها رو تا اون حد ندیده بودم . اصلا الان یادم افتاد خدارو شکر میکنم در فامیلا و اشنا هچین خانمهایی نداریم 

پررو  . هیچی رو بد نمیدونستن . درسته روابط با نامحرم نداشتن آ .‌ولی راحت بودن کلا 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

همش تقصیر خونواده هامونه. برا من ب شخصه انقذ زدن تو سرم ک مظلوم شدم. ولی بازم سعی میکنم از حقم دفاع ...

دقیقاااا

اگ یادمون میدادن ک پرو باشیم اینجور نمیشد

ولی مردمم عوضین ، فقط به فکر سو استفاده کردنن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃