2777
2789

هم از درد دیشب 4صب خوابیدم

هم سرجلسه امتحان یجا نمیتونستم بشینم انقد دردم زیاد بود

الانم فقط خوابم میاد حوصله سلامت ندارم

کلی داروم خوردم خوب نمیشم

چیکار کنم؟؟

سلامت زیاده بخدا

😭

:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه یدونه شیاف برای این مواقع ضروری داشته باش. مدام استفاده نکن ولی وقتی امتحان داری و حالت بده ب ...

اصلا روز اول هیییجی روم اثر نداره

نه صنعتی و نه سنتی و گیاهی..

روز اول هییچی جواب نمیده شیافم به ذهنم نرسید اصلا

عزیزم مال منم روز اول هیچی فایده نداره ولی برو دکتر شیاف میده راحت راحتی شیاف میزاری بعد 15دقیقه خوب میشی 

دردای منم به شدت وحشتناک بود تنها راهش فقط شیافه

گیسه ابگرم اب رو اتیشه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

نه فکرم نرسید امروزم مهمترین درس کنکور امتحان بوددد ادبیات  1نمره اشتباه نوشتم،همشم بخاطر بی ...

الهی.حالا یک نمره خیلی مهم نیست.شنیدم سخت بوده و همه شاکی ان.

ولی یه بسته شیاف بگیر این مواقع استفاده کن.

الهی.حالا یک نمره خیلی مهم نیست.شنیدم سخت بوده و همه شاکی ان. ولی یه بسته شیاف بگیر این مواقع استفا ...

حتماا

مرسی از راهنماییتون

اره سخت بود

ولی خیلی خونده بودم 19میشم 

اگه بی دقتی نمیکردم چه بسا20 هم میدم :(((((((((((((((((((

سرجلسه نهایی مجاز نبودم وگرنه تا صب یکی زیرم بود یکی رو شکمم😂

اها سرجلسه میگی😂

مفنامیک اسید یکی بخور 

فولیک اسیدم هروز بخور 

من همون اولین امتحان دخلم دراومد😐چ لعنتییی این دیگه بودنش ی درد نبودنش هزار درد

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

اها سرجلسه میگی😂 مفنامیک اسید یکی بخور  فولیک اسیدم هروز بخور  من همون اولین امتحان دخ ...

بجای فولیک اسید ،اپتی وومن میخورم مکمل

ولی اصلا هیچ قرصی روم جواب نی روز اول

بجای فولیک اسید ،اپتی وومن میخورم مکمل ولی اصلا هیچ قرصی روم جواب نی روز اول

کلا از بین این مکملا فقط فیفول

عزیزم🥲