2777
2789
عنوان

کدوم عرقیجات برای چاقی خوبه؟!

179 بازدید | 16 پست

چندتا عرق برام آوردن نمیدونم خواص‌شون چطوره 

بیدمشک 

کاسنی

نعنا

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عرق نعنا زیاد نخور خوب نیست

در کل مصرف زیاد عرقیجات خوب نیست

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیدمشک برا کم خونی عالی نشاط اور ارام بخش عالی یعنی سوغات ارومیس کاسنی برای کبد چرب پوست و برای اسپرم اقایون عالی و کلا خوب نعنا برا دل درد و خنک کننده بدن و برا درد معده و نفخ خوبه ولی یبوست میاره زیاد بخوری

بیدمشک برا کم خونی عالی نشاط اور ارام بخش عالی یعنی سوغات ارومیس کاسنی برای کبد چرب پوست و برای اسپر ...

گلم اتفاقا کمخونم ولی میترسم بیدمشک بخورم لاغر بشم ،باعث لاغری میشه؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عرق نعنا زیاد نخور خوب نیست در کل مصرف زیاد عرقیجات خوب نیست

جدی چرا؟

خودم نخریدم برام از کاشان آوردن وگرنه اهل چیزای گیاهی نیستم

جدی چرا؟ خودم نخریدم برام از کاشان آوردن وگرنه اهل چیزای گیاهی نیستم

میگن عرق نعنا رو خیلی مصرف کنی برای مری ضرر داره

داروهای گیاهی ام مثل داروهای شیمیاییه مصرف زیادش

مشکل به‌وجود میاره

بخور ولی زیاد نخور

تو ماه سه چهار بار مثلا

یا روزانه خیلی کم بخور

خیلیم ادامه نده

که مشکل ساز شه

بنظرم بهتر بود قبلش با یه متخصص طب سنتی صحبت میکردی هم عرق مورد نیاز تو تجویز میکرد هم طریقه مصرف شو بهت میگفت

یا تو نت سرچ کن  کلیپای متخصصین طب سنتی رو ببین طبق دستور عمل اونا پیش برو

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

عرق یونجه برای چاقی خوبه ما خودمون عرقیجات شهرستانها ارسال میکنیم امروز کاسنی وبیدمشک وگلاب و یه ن ...

عزیزم شما که تخصص دارید بگید بیدمشک باعث لاغری میشه؟ 

عرق یونجه براچاقی خوبه اما خوردنش سخته مزه خوبی نداره

تلخه؟ چقدر و چه زمانی باید بخورم

عزیزم شما که تخصص دارید بگید بیدمشک باعث لاغری میشه؟ 

نه باعث آرامش اعصاب و اونایی که تپش قلب دارن خوبه واسشون

و باید عرق بیدمشک را با آب قاطی کنید و بخورین

من خودم هرروز بیدمشک و بهارنارنج میخورم لاغر یاچاق نشدم

برای حاجتم ۳صلوات بفرستید