2777
2789
عنوان

مراقبتهای بعد از iui

21255 بازدید | 69 پست

سلام دوستانی که iui مثبت داشتند میشه بگن چه مراقبتهای بعد از عمل داشتند

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

من میخوام ماه آینده برا iui آماده شم لطفا بگید چه مراقبتهایی داشتید و تغذیه چطوری بود

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

عزیزم هیچ مراقبتی نمیخواد 

من دوبار انجام دادم منفی شد 

فقطم دلیلش استرس زیاد بود 

فقط استرس نداشته باش همین 

اوناییکه ای وی افم میکنن اگه استرس نداشته باشن حتما میگیره

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچ مراقبتی نمیخواد  من دوبار انجام دادم منفی شد  فقطم دلیلش استرس زیاد بود  ...

ممنون عزیزم شما با چه روشی باردار شدی؟

ای یو ای تقریبا مثل نزدیکی خودمونه فقط نیم ساعت باید دراز بکشی 

بعدم یکم استراحت نسبی 

بعدم هیچی دیگه زندگی عادی 

فقط مهم اینه که چند تا تخمک داشته باشی 

من باردار شده بودم 

یکی اومده بود با ای یو ای باردار شده بود گفت 18روزپیش انجام دادم گرفته بود

من طبیعی  اینقدر دوا درمون کردم اخر سرشم ای وی اف ناموفق  دیگه ولش کردم  ولی اخرین ...

طب سنتی خوبه یادت میاد چه دارویی برات تجویز کرد؟

گل مهرجون خدا نی نیتوبرات حفظ کنه 

برامنم دعاکن خیلی وقته منتظرم 😭😭

چطور طبیعی باردارشدی مشکلت چی بود تو این ۱۰سال

۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 
بهارجون من نمیدونم جواب سوالتو گلم امااگه انجام دادی انشالله خیره

ممنون عزیزم شما چند وقته منتظر هستی ؟

طب سنتی خوبه یادت میاد چه دارویی برات تجویز کرد؟

من یکم عفونت گرفته بودم 

رفتم دکتر زنان بهم سفلکسیم داد مثل اینکه به قرصا حساسیت داشتم 

بعد تموم شدنش قارچ شدید گرفتم که خوب نمیشد 

رفتم طب سنتی یه ابزن داد مخلوط چند تا گیاه دارویی اسمشو یادم نیست همه چی قاطی بود 

گعت بجوشون بشین توش 

یه داروییم به همسرم برا تقویت اسپرم البته همسرم بهش ژل رویالو جنسینگم میدادم 

خودمم یه ده روزی عنبر نسا دود دادم 

دوماه بعد باردار شدم ولی خب علت نازایی من که هیچکه نفهمید کم کاری تیروییدو پرولاکتین خیلی بابا بود

من یکم عفونت گرفته بودم  رفتم دکتر زنان بهم سفلکسیم داد مثل اینکه به قرصا حساسیت داشتم  ...

منم کم کاری تیرویید دارم ازمایش پرولاکتینم دادم هنوز نمیدونم بالا هست یا نه ؟ به نظرت اینا کنترل بشه جواب میگیرم ان شالله

منم کم کاری تیرویید دارم ازمایش پرولاکتینم دادم هنوز نمیدونم بالا هست یا نه ؟ به نظرت اینا کنترل بشه ...

یکی از علتهاش همین پرولاکتین بالاس 

اگه بالا باشه بیاریش پایین 

حتما تخمک گذاری داری 

البته اگه مشکل دیگه ای نداشته باشی 

من اصلا تخمک گذاری نداشتم 

ولی هر وقت پرولاکتینم تنظیم میشد تخمدان ها هم فعال میشد