2777
2789
عنوان

مراقبتهای بعد از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 21255 بازدید | 69 پست
سلام خانوماي گل روز بعد از آي يو آي كه ميگن نزديكي كنين ، بايد به حالت سجده نزديكي كنيم؟ يا به چه ح ...

سلام  هرچی عمقی تر باشه بهتره

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

بهار جون من امروز روز سوم از آي يو آي هستم 

متاسفانه امروز تنش عصبي شديدي داشتم

سر يه موضوعي استرس شديد داشتم و به شدت عصباني شدم و شروع كردم به گريه

شديدا زير دلم درد كرد و لگن درد دارم

خيلي نگرانم كه زحمت هام به باد رفته باشه

خيلي ميترسم

چيكار كنم تا يه كم آروم بگيرم؟ 

خواستم برم بيرون تا بلكه حال و هوام عوض شه، ولي درد دارم و نميتونم از خونه برم بيرون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار جون من امروز روز سوم از آي يو آي هستم  متاسفانه امروز تنش عصبي شديدي داشتم سر يه مو ...

عزیزم وقتی درد داری فقط استراحت کن دراز بکش  و پاهاتو بالاتر به جایی تکیه بده نگرانم نباش  خدا خودش درست میگنه  ان شاالله که گرفته من دوبار iui شدم  ولی منفی شد آخرین بار ماه بعد از منفی شدن به خواست خدا باردارشدم  هفته 10 لکه بینی داشتم فقط استراحت و پاهام رو تکیه دادم  خداروشکر خوب شدم  فقط استراحت کن زیادم ایستاده نباش  تا دردت آروم بگییره  ان شاالله که خیره 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
عزیزم وقتی درد داری فقط استراحت کن دراز بکش  و پاهاتو بالاتر به جایی تکیه بده نگرانم نباش   ...

خدا رو شكر كه از خدا جواب گرفتي

خدا ني ني تو حفظ كنه 🙏🏻🙏🏻

من امروز به حدي اعصابم خرابه كه تا ديروز فقط استراحت ميكردم از وقتي تنش وارد شد، همش دارم كار ميكنم و ظرف ميشورم و غذا درست ميكنم كه بلكه يه كم آروم بشم

باشه چشم از همين الان استراحت ميكنم

مرسي از حرفاي آرام بخشت عزيزم

ممنونم  دوستم  ان شاالله شما هم به خواستت میرسی بی خیالی و عدم استرس  از همه چی بهتره  به چیزای خوب فکر کن ناراحتی همیشه میاد سراغمون  ما باید حواسمون باشه  بهش اجازه یکه تازی ندیم موفق باشی به امید خدا

عزیزم خدارو شکر که بار دار شدی احتمالا الان که من پیام میدم نینی خوشگلت دنیا هم اومده 

برای منم دعا کنید ماه آینده برای دومین بار ای یو ای میشم 

قبلیش دوسال پیش بود 

نشد یکم نا امید شده بودم و چند وقتی بیخیال شدم اما جدیدا دوباره دارم تلاش می‌کنم امیدوارم به حق امام رضا که امروز تولدش بود همه منتظر ها جواب بگیرن 

او که در شش ماهگی باب الحوائج می‌شود💐گر رسد سن عمو حتما قیامت می‌کند 
عزیزم خدارو شکر که بار دار شدی احتمالا الان که من پیام میدم نینی خوشگلت دنیا هم اومده  برای من ...

آره عزیزم  دخترم الان هفت ماهشه  ان شاالله شما هم  حاجتت رو میگیری یکی از اقوام بعد چهار سال  عیدیشو روز تولد امام رضا  ع  گرفت  آزمایشش مثبت بود  توکل کنم شما هم نتیجه میگیری

جز توکل چاره دیگه ای نداریم انشا الله که دست خالی ردمون نکنن 

سلام

چیکار کردید؟

جواب تستتون مثبت شد؟؟

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
خدا رو شكر كه از خدا جواب گرفتي خدا ني ني تو حفظ كنه 🙏🏻🙏🏻 من امروز به حدي اعصابم خرابه كه ت ...

سلام شما تو اون ای یو آی باردار شدین؟ من هم استرس داشتم با یه بگو مگوی نیمساعته روز دوم ای یو ایمه نگرانم که این ماهن نتیجه نگیرم