2777
2789
عنوان

با شوهرم الان سر بچه دعوا کردیم بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 92 پست
24/33

از لحاظی حق اون حق داره پدر بشه و. دوس داره حتما شوخی هم کرده.. باهاش برو کنارش باش اتفاقا مردا وقتی عاشق زن و زندگیشون باشن بچهم دلشون میخواد. یکم صبوری ک بچه اولو اقدام کن تا انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد بحث و دعوا نکن الکی زندگیو تلخ میکنی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم از بچه چخبره تا ازدواج میکنن بعضیا بچه میارن کم کمش ۷ ۸سال بعددد

تو هنوز مجردب گمونم پس بهتره احساست و نظرت را بیان نکنی ایتجا

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
24/33

حق داره همسرت بچه بخواد ، چون سنش داره میره بالا و تفاوت سنیش با بچه اتو زیباد میشه ، 

به حرف اون کاربری هم که گفته برید مشاوره گوش نکن 

حق طبیعه هر زندگی هست که بچه توش باشه 

چیزی هم برای شما اتفاق نیوفتاده شوهرت محترمانه اومده گفت میبرمت دکتر و نگران نباش , چی از این بهتر 

شک نکن بچه دار هم بشی هواتونو دو چندان داره و عاشق تر هم میشه 

کاش ازدواج نمیکردی ب این زودی دوروز دیگه اجبارت میکنه بچه بیاری پاگیر میشی بدجور

اصلا بازه ۲۰ سال بازه پیشرفته خانما نگین هم شوهر کرده هم درس خونده دانشگاه چلغوز ابادی سرکوچه بله شما فک کن یکی میخا کنکور بده از اول رشته مورد عللقشو بیاره نگ میتونه با وجود تاهل هررشته ودانشگاهی بزنه همین موضوع تو ارشدم هس یا یکی دلش میخا اول ب ارزوهاش برسه بعد بچه احتمال بارداری وترسش براش کافیه و تمرکزشو بگیره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

منم دیشب ازش ناراحت شدم تا حالا بیدارم بهم گفت تو که آدم مسنی هستی این رفتار ازت بعیده گفت مسن در حا ...

چند سالته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بچه دست و پاگیره

اصلا اینطور نیست خیلیا با بچه نوزاد و کوچیک سفر و مهمانی و خیلی جاها میرن و رفتن. این دیدگاه خیلی اشتباه. 

ما هیچ مشکلی جز بچه نداریم 

خب گلم از بچه شروع میسه

چن سال دیگ اقای شما دربازه ۴۰ هس وشما ی دختر خانم توبازه ۲۰ حوصله همم ندارین 

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

البته شما تازه ازدواج کردین و حق هم داری که میگی آمادگی بچه دار شدن نداری...منطقی براش توضیح بده که تا آمادگی مادر شدن نداشته باشی نمیتونی مادر خوبی باشی ولی مشاور کمک کننده است برو پیش مشاور اونا ی جوری توضیح میدن که قانع بشه ولی مشاور خیلی خووووب

با بچه درس خوندم  سر کارم رفتم. مشکلی هم نبود مخصوصا الان که اینهمه تسهیلات و طرح تشویقی هست &n ...

پستی ک گذاشتم رو بخون مختص حرف شماس بجه مگ الکیه توجه میخا رسیدگی میخا درسم همینطور

متنفرم از بچه چخبره تا ازدواج میکنن بعضیا بچه میارن کم کمش ۷ ۸سال بعددد

این نظر شماست وبرای خودت قابل احترام. هرکس عقیده و. نظر خودشو داره.