2777
2789
عنوان

با شوهرم الان سر بچه دعوا کردیم بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز از متاهلی بدون بچه لذت نبردیم اخه

بچه دست و پاگیره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالا فعلا برو دکتر شاید تا چند ماه تحت درمان باشی گلم 

اون خودش اومده گفته میبرمت دکتر نگران نباش تو اینطوری جوابشو دادی خب واقعا ناراحت میشه طرف 

درضمن شما الان دکتر برید یه پرسه داره بعد اون باردار بشید بازم استراحت داره همون یکی دو سال و می‌کشه فک نکن همین فردا بار داری میشی عزیزم به قول همسرت نگران نباش 

اگه بچه نمیخواستی بایدقبل ازدواج بهش میگفتی اون دوست دارم پدربشه وحق طبیعیشه_شمام ازالان اقدام کن تا ...

واقعا من میترسم از این که بچه دار شم پس ایندم چی میشه سرکار رفتن من هنوز دانشگاهمو تموم نکردم درسته یه ترم دیگ دارم

24/33

وای چ تفاوت سنی زیادی

قابل توجه کسایی ک بااین تفاوت سنیا شوهر میکنن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

واقعا من میترسم از این که بچه دار شم پس ایندم چی میشه سرکار رفتن من هنوز دانشگاهمو تموم نکردم درسته ...

کاش ازدواج نمیکردی ب این زودی

دوروز دیگه اجبارت میکنه بچه بیاری پاگیر میشی بدجور

من دخترِ ایرانم✨

عزیزم سلام، شاید ی سری سختی ها و اذیت های بچه دار شدن تو ذهنت میاد که فکر میکنی آمادگی نداری...بشین این هارو لیست کن مثلا بنویس تفریح رفتن سخت میشه، وقتم تا حدی گرفته میشه و...بعد برای هر کدوم ی راه حل پیدا کن...مثلا اینکه از مادرت یا خواهرت بعضی وقت ها کمک بگیری یا با همسرت هماهنگ بشی ی تایمی که خونه است فرزندتون رو نگه داره شما مثلا بری باشگاه و...اگر از اخراب شدن اندامت میترسی ی دکتر تغذیه در زمان بارداری پیدا کن و...اگر فکر این هارو از قبل کرده باشی شاید حوصله اش بیاد ...نهایت هم از ی روان شناس خوب کمک بگیر ...ببین دلیل بی حوصله گی ات چیه ❤

منم دیشب ازش ناراحت شدم تا حالا بیدارم بهم گفت تو که آدم مسنی هستی این رفتار ازت بعیده گفت مسن در حالی که ۶ ماه ازش بزرگترم وبچه هام خیلی کوچیکن

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
حدود چهار ماه

خب خیلی زوده 

جای دعوا باهاشون صحبت کنید حداقل بعد از اتمام دانشگاه اقدام کنید 

ولی دکتر رو حتما برید و سلامتی تون مطمئن بشید 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠