2777
2789

عربی۱۹.

فنون۱۲.

دینی۱۹/۷۵

جامعه۱۸یا۱۷/۵

فلسفه۱۷یا۱۸.

فارسی ۱۸/۵😭😭

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فنون چرا ۱۲ شدی

عزیزم حوزمون کاره غیره قانونی انجام داد پنح برگه بود موظف بود ی صفحه ای چاپ بگیره اما پشت و رو کرده بود دو تا تازه فشرده ام کرده بود قابل فهم نبود جای تقطیع نداشتم وگرنه نه نمره از ده نمره آرایه و دو یا سه نمره از تحلیل نظم یا نثر می‌گیرم امت تقطیع شیش نمره داشت 😭

فنون رو همه ریدن  تو باید نمرتو نسبت به بقیه بسنجی چون تراز نسبت به بقیه دانش اموزا داده میشه

عزیزم حوزمون کاره غیره قانونی انجام داد پنح برگه بود موظف بود ی صفحه ای چاپ بگیره اما پشت و رو کرده بود دو تا تازه فشرده ام کرده بود قابل فهم نبود جای تقطیع نداشتم وگرنه نه نمره از ده نمره آرایه و دو یا سه نمره از تحلیل نظم یا نثر می‌گیرم امت تقطیع شیش نمره داشت

عزیزم حوزمون کاره غیره قانونی انجام داد پنح برگه بود موظف بود ی صفحه ای چاپ بگیره اما پشت و رو کرده ...

نگران نباش گل فنونو هممون ... کاشتیم چهارتا تقطیع و پنج صفحه و نود دیقه تازه حوزه ما همش میگفتن خانم پنج دیقه مونده ما بیکار نیستیم بیارین از زیر دستمون کشیدنشون بیرون

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁

نگران نباش گل فنونو هممون ... کاشتیم چهارتا تقطیع و پنج صفحه و نود دیقه تازه حوزه ما همش میگفتن خانم ...

شما چطور دادی بقیه رو نمره های حدودی تو بگو