2777
2789

بچه هاا من بالای 40 کیلو باید وزن کم کنم 

الان دارم رژیم سبزیجات و آب میگیرم کلا قند مصنوعی رو دارم میذارم کنار بیاین از تجربیات تون به منم بگید 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فستینگ بگیر...صبح تخم مرغ پخته و کاهو گوجه بخور

تا ۷ شب فقطآب بخور ..بخواب احساس گرسنگی نکنی

۷ شب غذات نونی برنجی و سرخ کرده نباشه 

میتونی آب پز یا کبابی باشه ..شیرینی جات حذف کن 

میوه هم کنازش بخور دیگه دست نگهدار تا فردا ۱۰ صبح

یک ماه حداقل ۱۰ کیلو کم میکنی 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

فستینگ بگیر...صبح تخم مرغ پخته و کاهو گوجه بخور تا ۷ شب فقطآب بخور ..بخواب احساس گرسنگی نکنی ۷ شب ...

آره منم یه همچین چیزی مورد نظرم بود پس همین کارو بکنم ممنونم عزیزم 😍😘❤️❤️

امیدوارم موفق بشی و حسابی اراده داشته باشی برای این کار، میشه قد و وزنتون رو بپرسم؟

وزن 115 

قد 161 

امیدوارم بتونم زودتر کم کنم خلاص بشم واقعا 😭💔من بیشتر چاقیم تو پاهام و باسنمه وگرنه کمرم باریکه 

آره منم یه همچین چیزی مورد نظرم بود پس همین کارو بکنم ممنونم عزیزم 😍😘❤️❤️

خاهش ...

مرغ کبابی بخور یا آبپز کن ..سیب زمینی پخته یا تخم مرغ پخته

کاهو خیار گوجه ..ببین شما باید بکل شیرینی رو حذف کنی حتی بستنی ...روغن ..شکر...واس اینکه یوبست نگیری هندونه بخور 

ایشالله ب وزنی ک میخوای برسی

منم ۵ کیلو اضافه وزن دارم ..چاق نیستم فقط رونام توپوله 

میخام رونام لاغر ش

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وزن 115  قد 161  امیدوارم بتونم زودتر کم کنم خلاص بشم واقعا 😭💔من بیشتر چاقیم تو پاهام ...

من که نتونستم و جرات عمل کردن هم ندارم، از شما چاقترم خیلی، من ولی از رونام تا بالای سینه، پایینترش نسبتا لاغر، بالاترش هم که انگار دست و بازو و سر و صورت یکی دیگه ست...شکم تا دلت بخواد

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
2790
2778
2791
2779
2792