ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 ظریفی هم اندامی هم روحیت حساسه به شغل پشت میزی علاقه مندی مردم دوستی معمولا تو جمع ساکتی ولی دوستا ... منممم بگو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8570 نمیدونم فقط صبر اومد به ذهنم قدش خخخیلی بلند و خخخیلی کوتاه نیست تقریبا چهارشونس بوره حس میکن ... با اون ازدواج میکنم یا نه؟ اینو بگو لطفا ناراحت نمیشم 🥲🙂 .
nyusha7747 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 17172 اره تو میشناسیش شاید همونی که ت ذهنته کلا ازدواجت سنتی عاشقانس رابطه چشمی و کوتاه که به ازدواج ختم م ... سعید فراموشم کرده؟دلش برام تنگ نیست؟
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 یا خود خدا تو کی هستی😧😧😧 چقد دقیققققققققق😧 ولله حتی حس شیش نیستم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 با اون ازدواج میکنم یا نه؟ اینو بگو لطفا ناراحت نمیشم 🥲🙂 اینایی که گفتم کدومش درست بود😂من میگم میکنی کلا حس خوبی به ازدواجت دارم خودم تو قلبم عروسی شد اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2638 امسال نه شاید اوایل سال دیگه یه جور حس میکنم پسری که مال تویه درگیر ساخت و ساز هست به محضی که کاراش ... بنظرت کی شاغل میشم؟ معدلم چند میشه این ترم؟ شغلش چیه کسی که باهاش ازدواج میکنم؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 جنسیتش فک کنم پسره ما شاءالله تپله حس نیستما حسمو میگم کلا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 خودم و خانوادم خودش و خانوادشو میشناسیم؟ تو یکی مهرت به دلشه دورا دور اره من برام مهم که ازدواج میکنم یا نه اخه هر چی حس شیش بهم میگی ازدواج نمیکنی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 ولله حتی حس شیش نیستم اجی منم بگووو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 ظریفی هم اندامی هم روحیت حساسه به شغل پشت میزی علاقه مندی مردم دوستی معمولا تو جمع ساکتی ولی دوستا ... همون خواستگاری به ازدواج ختم میشه؟ چه کارس؟وضع مالیش چجوریه؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
الوچهههه عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 1305 میگم شغل درست در نمیاد شاید قلب خودم گیلی گیلی شد حس ابلفضل نسبت به من ؟
رامی۵۳۱۲ عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 2012 فک کنم پسره ما شاءالله تپله حس نیستما حسمو میگم کلا مرسی گلم از اینکه حست گفتی خدا از دهنت بشنوه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 دورا دور اره من برام مهم که ازدواج میکنم یا نه اخه هر چی حس شیش بهم میگی ازدواج نمیکنی حروف اسمیشو بگو شغل ایندم نهال عشقش تازس اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 به راحتی جدا میشم؟ بعد اون کسی جاش میاد اره به راحتی جدا میشی
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 عزیزم ی سوال الان کسی هست که عاشقم باشه یا دوست داشتن پنهانی داشته باشه حسی بهت داره بنظرش مناسبی خانمی اما عاشق نه