ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومییییییی عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 5966 اره به راحتی جدا میشی بعدش کشی میاد که جاش بگیره و خوشبخت بشم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 حس ابلفضل نسبت به من ؟ ۶۰ میخواد ۴۰ درصد نمیخواد اینجوری حس کردم نه ۱۰۰ میخواد نه ۱۰۰ نمیخواد کلا حس خخخیلی عاشقی نداره بخدا حس نیستم حسمو میگم ناراحت نشین اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11446 😁خیلی شر و شیطونی کنجکاوی ولی تقریبا زود رنجی محرابی کی بهم پیام میده جز اسی کسی منو ریپ نزنه
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 من کی ازدواج میکنم؟ فامیله یا غریبه؟ چه کارس؟ ارشد اسفند جایی که میخوام قبول می ... ازدواجت تا دو سال دیگه قطعیاحتمالا آشناانشالله خوب بخون که نتیجه اش ببینی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 مرسی گلم از اینکه حست گفتی خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله همونی که میخوای بشه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2666 دورا دور اره من برام مهم که ازدواج میکنم یا نه اخه هر چی حس شیش بهم میگی ازدواج نمیکنی عزیزم حست درمورد من چیه؟امسال فرهنگیان قبول میشم ؟جنسیت بچه دومم چیه ؟
nyusha7747 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 17142 ازدواجت تا دو سال دیگه قطعی احتمالا آشنا انشالله خوب بخون که نتیجه اش ببینی عزیزم منم میگیسعید فراموشم کرده؟دلش برام تنگ نیست؟
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 من باردارم یانه بارداری انشاللهمن حس شیش نیستم فقط حدس میزنم بنظرم بارداری
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8514 اینایی که گفتم کدومش درست بود😂 من میگم میکنی کلا حس خوبی به ازدواجت دارم خودم تو قلبم عروسی شد عزیززززم😂😍 همش درست بود حالا که درست گفتی اینا رو هم بگو لطفا 💖راسته مامانش واسش خواهرزادشو انتخاب کرده اونم دودله ؟ حسش به اون دختر چیه ؟ خانوادهامون راضین ؟ به نظرت اگه جواب رد بدم بهش بیخیالم میشه ؟ به نظرت چطور باید باهاش رفتار کنم ؟ .
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 میشه درباره ازدواج منم بگی از درس ناامید شدم سال آخرم ها بچه مچه نیستما ازدواج میکنی 😂😂زود انشالله چون شیطونیعاشقت میشه میاد میگیرتت
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2666 اینایی که گفتم کدومش درست بود😂 من میگم میکنی کلا حس خوبی به ازدواجت دارم خودم تو قلبم عروسی شد منم میگی؟حست درموردم چیهامسال فرهنگیان قبول میشم ؟جنسیت بچه دومم چیه
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8514 بارداری انشالله من حس شیش نیستم فقط حدس میزنم بنظرم بارداری عزیزم منم بگو لطفا حسش بهم چیه ازدودج میکنیم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟ دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟ .
رامی۵۳۱۲ عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 2012 بارداری انشالله من حس شیش نیستم فقط حدس میزنم بنظرم بارداری جنسیتش چیه؟
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2639 بارداری انشالله من حس شیش نیستم فقط حدس میزنم بنظرم بارداری @asalnaz2323 عزیزم منم بگو لطفا بهار 1404 عقد میکنم؟ شغلش چیه؟ این ترم معدلم چند میشه؟ کی شاغل میشم؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616