ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 سعید فراموشم کرده؟ دلش برام تنگ نیست؟ اره تو هم دنبالش نباش دیگه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 عزیززززم😂😍 همش درست بود حالا که درست گفتی اینا رو هم بگو لطفا 💖 راسته مامانش واسش خواهرزا ... 😂😂😂درووووغ چهره اقاهم درست بود😂😂اره.کلا حسی بهش نداره🥴خیلی نه مخصوصا اقانه احتمالش کمه مهربون ولی اویزون نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 بنظرت کی شاغل میشم؟ معدلم چند میشه این ترم؟ شغلش چیه کسی که باهاش ازدواج میکنم؟ تو این شیش ماه شاغل میشی برای شروعت خوبه
nyusha7747 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 17142 اره تو هم دنبالش نباش دیگه از چی من خوشش نمیومد؟ ظاهری که همش میگفت تایپمیاخلاقی که باهاش اوکی بودم با لجبازیاش کنار میومدم و ...بنظرت چی باعث شد نخواد باهام باشه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 منم میگی؟ حست درموردم چیه امسال فرهنگیان قبول میشم ؟ جنسیت بچه دومم چیه جونمشرمنده نه فکر نکنم ۷۰ پسر ۳۰ دخترتروخدا هرچی گفتم ناراحت نشین بخدا حس نیستم فقط میگم حسمو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 همون خواستگاری به ازدواج ختم میشه؟ چه کارس؟وضع مالیش چجوریه؟ نمی دونم عزیزم بخدا حس شش نیستم اما بنظرم میشه در نهایت با چند جلسه گفت و گو
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2666 جونم شرمنده نه فکر نکنم ۷۰ پسر ۳۰ دختر تروخدا هرچی گفتم ناراحت نشین بخدا حس نیستم فقط میگم ... مرسی گلم😍
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 نگفتم بهتمگه😁 نوچ اخری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nyusha7747 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 17142 😂😂😂درووووغ چهره اقاهم درست بود😂😂 اره.کلا حسی بهش نداره🥴 خیلی نه مخصوصا اقا نه احتمالش کمه&n ... شما هم بنظرت سعید فراموشم کرده؟سعید با رلش ملینا ازدواج میکنه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 مرسی گلم😍 ناراحت شدی🥺🥺 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 از چی من خوشش نمیومد؟ ظاهری که همش میگفت تایپمی اخلاقی که باهاش اوکی بودم با لجبازیاش کنار میومدم و ... ادم تنوع طلبی هست رفته ببینه بهتر از تو هن هست یا نه
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2666 ناراحت شدی🥺🥺 نه عزیزم چرا ناراحت بشم هرچی صلاحه راستش خودمم امسال زیاد امیدی ب قبولی ندارم بچمم پسره درست گفتی 🥰 انشاالله همیشه تو زندگیت موفق باشی نسبت بهت خیلی حس خوبی گرفتم❤️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 شما هم بنظرت سعید فراموشم کرده؟ سعید با رلش ملینا ازدواج میکنه؟ سعید قدش بلنده چشم ابرو مشکیه؟موهاشو خخخیلی کوتاه نمیکه این اومد توذهنم نه زیاد نه ولی بهت فک میکنهنه حس ششم نیستم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8514 😂😂😂درووووغ چهره اقاهم درست بود😂😂 اره.کلا حسی بهش نداره🥴 خیلی نه مخصوصا اقا نه احتمالش کمه&n ... ببخشید سوال اخر 🙈😅راجب اختلاف سنیمون یا شغلش چیزی حس نمیکنی؟ یا یه چیزی که مطمن شم خودشه؟ میخوام کلا ارتباطمو باهاش قطع کنم 🥲😐 هیچییی نمیگههه .