ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 خوبه دیگه قدم کوتاهه بقیش درسته♥️ از ازدواجمم بگو ازدواجت خیلی دور نیست نزدیکه با شخصی که هم خودت و هم خانوادت قبولش دارید ازدواج عاقلانه
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 اره تو میشناسیش شاید همونی که ت ذهنته کلا ازدواجت سنتی عاشقانس رابطه چشمی و کوتاه که به ازدواج ختم م ... یا خود خداتو کی هستی😧😧😧چقد دقیققققققققق😧 بی نشان...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 ازدواجت خیلی دور نیست نزدیکه با شخصی که هم خودت و هم خانوادت قبولش دارید ازدواج عاقلانه خودم و خانوادم خودش و خانوادشو میشناسیم؟تو یکی مهرت به دلشه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8514 خداروشکر♥️ ته قلبش یه حس هایی هست ولی خختخخخخخخیلی زیاد نه انگار نهال عشقش تازس مونده فعلا صبر ک ... چند وقت دیگه مثلا ؟ مشخصات همسر ایندم یا شغلشو میگی ؟ به نظرت در نهایت باهاش ازدواج میکنم ؟ .
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 اره، امسال عقد میکنم؟ از ازدواجم چی حس میکنید امسال نه شاید اوایل سال دیگه یه جور حس میکنم پسری که مال تویه درگیر ساخت و ساز هست به محضی که کاراش اوک بشه میات تو زندگیتمن حس شیش نیستم گلم هر چی حس کنم میگم
خانومییییییی عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 5965 ازدواجت خیلی دور نیست نزدیکه با شخصی که هم خودت و هم خانوادت قبولش دارید ازدواج عاقلانه به راحتی جدا میشم؟بعد اون کسی جاش میاد
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 چند وقت دیگه مثلا ؟ مشخصات همسر ایندم یا شغلشو میگی ؟ به نظرت در نهایت باهاش ازدواج میکنم ؟ نمیدونم فقط صبر اومد به ذهنم قدش خخخیلی بلند و خخخیلی کوتاه نیست تقریبا چهارشونس بوره حس میکنم نمیدونم چرا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 میشه بگی دقیقا چندوقت دیگه ازدواج می کنم یا میاد خواستگاریم حس میکنم سه ماه دیگه حرف ازدواج تو خونتون برای تو هست اما بشه یا نه نمی دونم
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 امسال نه شاید اوایل سال دیگه یه جور حس میکنم پسری که مال تویه درگیر ساخت و ساز هست به محضی که کاراش ... عزیزم ی سوال الان کسی هست که عاشقم باشه یا دوست داشتن پنهانی داشته باشه بی نشان...
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 امسال نه شاید اوایل سال دیگه یه جور حس میکنم پسری که مال تویه درگیر ساخت و ساز هست به محضی که کاراش ... من کی ازدواج میکنم؟ فامیله یا غریبه؟ چه کارس؟ ارشد اسفند جایی که میخوام قبول میشم؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
رامی۵۳۱۲ عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 2012 اره تو میشناسیش شاید همونی که ت ذهنته کلا ازدواجت سنتی عاشقانس رابطه چشمی و کوتاه که به ازدواج ختم م ... من باردارم یانه
دوراتو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3972 ازدواجت خیلی دور نیست نزدیکه با شخصی که هم خودت و هم خانوادت قبولش دارید ازدواج عاقلانه میشه درباره ازدواج منم بگی از درس ناامید شدم سال آخرم ها بچه مچه نیستما
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 من باردارم یانه حس میکنم نی نی داریحس نیستم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 اشکال نداره هرچی ازم به ذهنت اومد بگو و کی ازدواج میکنم؟ ظریفی هم اندامی هم روحیت حساسهبه شغل پشت میزی علاقه مندیمردم دوستی معمولا تو جمع ساکتی ولی دوستای خودت داریازدواجت شاید سال جدید باشه اما حرف خواستگار تا شیش ماه دیگه تو خونتون برای تو هست