ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 باشه عزیزم توهم بگو🤗 بامحبتی اندامت خوبه یکم پره خیلی خودمانی هستی ولی یک کوچولو حسا ... من پنجاه کیلو هستم بنظرم قد بلندی داری ادم با نظمی هستی اهل معاشرت و اجتماعی گاهی شوخ
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 دیوانه 😂😂 از کجا بشناسمت گلم بنظرم خیلی تو ازدواج نا امید شدی ولی اصلا نگران نباش ازدواج خیلی نز ... آخخخخ قلبمیعنی همو میشناسیم؟توروخدا ویژگی هاشو بگوشغلش چیهامشب از ته دل دعات می کنم🥺 بی نشان...
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 آخخخخ قلبم یعنی همو میشناسیم؟ توروخدا ویژگی هاشو بگو شغلش چیه امشب از ته دل دعات می کنم🥺 منورم منو پسره الان همو میشناسیم؟ بی نشان...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 برا منم بگو لطفا گندمیموهات خخخیلی بلند نیست خخخیلی هم کوتاه نیست یکم از کمتر یه کوجولو بالاتر مهربونی ولی نگرانی پشتکار داری ولی یهو ناامید میشی.حس نیستم♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 منم هرچی به ذهنت میرسه بگو یه غمی تو دلت هست یه خواسته که خیلی بهش فکر میکنی اما امیدت از دست ندادیتوکلت به خدا باشه نا امید نشو حس میکنم درست میشه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 من پنجاه کیلو هستم بنظرم قد بلندی داری ادم با نظمی هستی اهل معاشرت و اجتماعی ... خوبه دیگه قدم کوتاههبقیش درسته♥️از ازدواجمم بگو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2639 یه غمی تو دلت هست یه خواسته که خیلی بهش فکر میکنی اما امیدت از دست ندادی توکلت به خدا باشه نا امید ... اره، امسال عقد میکنم؟ از ازدواجم چی حس میکنید ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 برا منم بگو لطفا حس میکنم پری تپلی هستی با نمکیدخترا من حس شش نیستم
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8514 گندمی موهات خخخیلی بلند نیست خخخیلی هم کوتاه نیست یکم از کمتر یه کوجولو بالاتر مهربونی ولی ن ... ولی درست بود اینا رو هم همینطوری بگو لطفا 💖حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟ .
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 دیوانه 😂😂 از کجا بشناسمت گلم بنظرم خیلی تو ازدواج نا امید شدی ولی اصلا نگران نباش ازدواج خیلی نز ... میشه بگی دقیقا چندوقت دیگه ازدواج می کنمیا میاد خواستگاریم بی نشان...
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 آخخخخ قلبم یعنی همو میشناسیم؟ توروخدا ویژگی هاشو بگو شغلش چیه امشب از ته دل دعات می کنم🥺 اره تو میشناسیش شاید همونی که ت ذهنته کلا ازدواجت سنتی عاشقانس رابطه چشمی و کوتاه که به ازدواج ختم میشه
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 عزیزم من حس شیش نیستم اشکال نداره هرچی ازم به ذهنت اومد بگو و کی ازدواج میکنم؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 ولی درست بود اینا رو هم همینطوری بگو لطفا 💖 حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟ ... خداروشکر♥️ته قلبش یه حس هایی هست ولی خختخخخخخخیلی زیاد نه انگار نهال عشقش تازس مونده فعلا صبر کن ۷۰ دبیری ۲۰ ابتدایی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8514 حس میکنم پری تپلی هستی با نمکی دخترا من حس شش نیستم اشکال نداره همینطوری اینارو هم بگو لطفا 💖حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟اگه اره کی پیشنهاد میده ؟ دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟ .