2777
2789
باشه عزیزم توهم بگو🤗 بامحبتی  اندامت خوبه یکم پره  خیلی خودمانی هستی ولی یک کوچولو حسا ...

من پنجاه کیلو هستم 

بنظرم قد بلندی داری 

ادم با نظمی هستی 

اهل معاشرت و اجتماعی 

گاهی شوخ

دیوانه 😂😂 از کجا بشناسمت گلم بنظرم خیلی تو ازدواج نا امید شدی ولی اصلا نگران نباش ازدواج خیلی نز ...

آخخخخ قلبم

یعنی همو میشناسیم؟

توروخدا ویژگی هاشو بگو

شغلش چیه

امشب از ته دل دعات می کنم🥺

بی نشان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم بگو لطفا

گندمی

موهات خخخیلی بلند نیست خخخیلی هم کوتاه نیست یکم از کمتر یه کوجولو بالاتر 

مهربونی ولی نگرانی 

پشتکار داری ولی یهو ناامید میشی.

حس نیستم♥️

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

من پنجاه کیلو هستم  بنظرم قد بلندی داری  ادم با نظمی هستی  اهل معاشرت و اجتماعی ...

خوبه دیگه 

قدم کوتاهه

بقیش درسته♥️

از ازدواجمم بگو

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

یه غمی تو دلت هست یه خواسته که خیلی بهش فکر میکنی اما امیدت از دست ندادی توکلت به خدا باشه نا امید ...

اره، امسال عقد میکنم؟ 

از ازدواجم چی حس میکنید 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
گندمی موهات خخخیلی بلند نیست خخخیلی هم کوتاه نیست یکم از کمتر یه کوجولو بالاتر  مهربونی ولی ن ...

ولی درست بود اینا رو هم همینطوری بگو لطفا 💖

حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟

دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟

.

دیوانه 😂😂 از کجا بشناسمت گلم بنظرم خیلی تو ازدواج نا امید شدی ولی اصلا نگران نباش ازدواج خیلی نز ...

میشه بگی دقیقا چندوقت دیگه ازدواج می کنم

یا میاد خواستگاریم

بی نشان...

آخخخخ قلبم یعنی همو میشناسیم؟ توروخدا ویژگی هاشو بگو شغلش چیه امشب از ته دل دعات می کنم🥺

اره تو میشناسیش شاید همونی که ت ذهنته کلا ازدواجت سنتی عاشقانس رابطه چشمی و کوتاه که به ازدواج ختم میشه 

ولی درست بود اینا رو هم همینطوری بگو لطفا 💖 حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟ ...

خداروشکر♥️

ته قلبش یه حس هایی هست ولی خختخخخخخخیلی زیاد نه انگار نهال عشقش تازس

مونده فعلا صبر کن 

۷۰ دبیری ۲۰ ابتدایی