2777
2789
عنوان

دوستم میخواد دعوتم کنه عروسیش

236 بازدید | 18 پست

دلم نمیخواد برم از یه طرفم اگه نرم ناراحت میشه ما اصلا رابطه خانوادگی نداریم دوست دوران دبیرستانمه و تقریبا ۶ ساله که همو ندیدیم و ارتباطمون در حد چت و تماس بوده. بنظرتون چه بهانه ای بیارم؟ شما بودین میرفتین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این وضعیت اقتصادی وقتی دعوت میکنن خیلی ارزشمنده

چرا نری؟ برو خوش بگذرون برقص شادی کن رفیقتم ببین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بهش بگو : عزیزم خیلی دوست داشتم بیام، ولی مشغله ام زیاد از همین جا بهت تبریک می گم.. انشالله تو زندگی جدیدت بدرخشی... الگوی من هستی.. برای دعا کن. 

خدا امید شجاعانه... نه بهانه ترسو ها.! 🍂 💜 😌 

چرا نمی‌خوای بری ازش خوشت نمیاد ؟

من خودم دو سال با یک دختری آشنا شدم 

هشت ساعت راهه تا شهرشون ولی می‌خوام برم عروسیش

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

منو اصلا دعوت نکرد😐😶تو ارایشگاه منو دید گف حتما عروسیم بیاییا فلان روزه گفتم باشه ادرس تالارو بهم بفرست گف حتما میفرستم رفت و دیگ خبری ازش نشد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

خب برو چرا نری شاید بعضی از دوستای دیگتونم باشن میبینشون خوش میگذره که

حالا نخواستی هم بری خیلی راحت نرو تشکر کن بگو برنامه ای دارم اون زمان چون میگی اصلا باهم ارتباط ندارین که

یه جنوبی عاشق شمال