2777
2789

دخترا من و همسرم ۶ ساله ازدواج کردیم و یه پسر پنج ساله داریم و رابطه خوبی با همسرم داریم همسرم مرد آروم صبور و مهربونی هس و خیلی شوخ طبع .  همسرم هرازگاهی با من شوخی میکنه خواهرت بیار خونمون... از این شوخی‌های مزخرف ک منو کلی اذیت میکنه عذابم میده ب همسرم گفتم ک اذیت میشم درضمن خواهرم سه سال از من بزرگتره و تازه از همسرش جدا شده تو دوران طلاقش خیلی سه تایی بیرون میرفتیم تا یخورده حالوحواش عوض بشه بعد اینکه بیرون میریم خیلی باهم صمیمی برخورد میکنن یا شایدم من اشتباه فک میکنم خواهرم درمواقع ک ما دعوامون  میشه خیلی طرفداری اونو میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشگیری بهتر از درمانه صمیمیت زیاد خوب نیس

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
پیشگیری بهتر از درمانه صمیمیت زیاد خوب نیس

ب همسرم ایندفعه دینه خیلی عصبی شدم برگشتم گفتم باید بیایی بریم مشاوره اگه من اشتباه کنم مشاوره هرچی گف همون میشه شده باشه میریم ذهنمو اگه مریض باشه درمان میکنم

ب همسرم ایندفعه دینه خیلی عصبی شدم برگشتم گفتم باید بیایی بریم مشاوره اگه من اشتباه کنم مشاوره هرچی ...

اشتباه کردی. باید پای خواهرت از زندگیت ببری. بااین حرفا ضریب میدی فقط به افکار همسرت

[QUOTE=342084167]با شوخی میگه خواهرت بیا خونه که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا من متوجه منظورش با خواهرت سه تای ...

بدون اینکه حساسیت ایجاد کنید بگید خواهرم راحت نیست و پدر و مادرم هم خیلی خوششون نمیاد که زیاد بخواد با بقیه وقت بگذرونه

طوری هم بگید که اجازه سوال پرسیدن به خودش نده

اشتباه کردی. باید پای خواهرت از زندگیت ببری. بااین حرفا ضریب میدی فقط به افکار همسرت

این موضوع منو خیلی عذاب میده شاید باورت نشه ولی حتی نمیتونم لحظه ای تو خونه خودم یا مامانمینا تنها بزارم فکرم منحرف میشع