2777
2789
عنوان

دخترا یه موضوعی هس منو خیلی اذیت میکنه لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 60 پست
ب همسرم ایندفعه دینه خیلی عصبی شدم برگشتم گفتم باید بیایی بریم مشاوره اگه من اشتباه کنم مشاوره هرچی ...

اره حتما برو مشاوره برای زندگیت ی چارچوب قرار بده ک هرکسی نتونه وارد اون‌چارچوب بشه صمیمیت حالا هرکی میخواد باشه تو جامعه امروز خوب نیس دیگ خودت میبینی درصد خیانتا چقد زیاد شده پس بهتره ی سری روابط و بزاری همونجوری ک هس بمونه و زیاد از حد نشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=342084167]با شوخی میگه خواهرت بیا خونه که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا من متوجه منظورش با خواهرت سه تای ...

خوش بگذرونیم ؟؟؟؟؟  میخواد باهم بگو بخند داشته باشن یا کارهایی مثل عرق خوری و بزن برقص انجام بدن؟ چقدر این روزا تاپیک شوهر و خواهر زن زیاد شده😐😐 وای اسی یکم شفاف کن استرس گرفتم🥴  

خوش بگذرونیم ؟؟؟؟؟  میخواد باهم بگو بخند داشته باشن یا کارهایی مثل عرق خوری و بزن برقص انجام بد ...

خخخ دختر مشروب خوری ک باشه حتما خودم هستم این چیزا زیاد چیز نیس رابطه منظورمه

خوش بگذرونیم ؟؟؟؟؟  میخواد باهم بگو بخند داشته باشن یا کارهایی مثل عرق خوری و بزن برقص انجام بد ...

ولی زیاد نمیزارم عرق خوری این چیزا کار یه بار میشه تو حالو هوای خودش نباشه

اتفاقا خواهرمم جوری رفتار میکنه ک هر لحظه موافق اینه بیرون بره 

اشکال نداره 

شما وقتی با همسرت تنها بودی اینطوری وانمود کن

خواهرتون هم الان تنها هستن و خلا بعد از طلاق رو با خانواده شما که بودن در کنارتون براشون خوشایند هست پر می کنند.

شما باید مدیریت کنید که حد و حدود ها رعایت بشه. به رابطه خواهری تون هم آسیبی وارد نشه

اشکال نداره  شما وقتی با همسرت تنها بودی اینطوری وانمود کن خواهرتون هم الان تنها هستن و خلا ب ...

اتفاقا من خیلی غیر مستقیم بهش گفتم ولی دعوامون شد و اینکه همسرم خیلی خوب ازش طرفداری کرد بهم گف تو دیوانه ای حتی یه بار انقد بد دعوامون شد ک مادرشوهرمینا ک طبقه پایین متوجه دعوامون شدن

اسی من چندتا تاپیم قبلیتو دیدم (پولی ک خواهر شوهرت بهت داد) اون قسمتای اخر گفتی میخوای بری خونه خواهرت به نظرم اینجور مواقع اصلا به خواهرت پناه نبر چون ممکنه بواسطه رفتن شما خواهرتون از بحث و دعواهاتون تون مطلع بشه یا به همین بهانه ها شوهرتون با خواهرتون ارتباط بگیره 

[QUOTE=342085482]اسی من چندتا تاپیم قبلیتو دیدم (پولی ک خواهر شوهرت بهت داد) اون قسمتای اخر گفتی میخوای بری خونه خواه ...[/QUOTEوالا موندم دیگه چیکار کنم خواهرم تو یه شرایطی هس ک امکان داره همچین رابطه ای شکل بگیره بخدا ب خودمم میرسم آرایش میکنم ب ظاهرم میرسم

چند وقت پیش زنداداشم اومد با مادرش جلو در مامانمینا ماهم اونجا بودیم شروع کرد ب فحاشی بخاطر دیدن بچش خلاصه یخورده دعوا بحث شد خواهرم برگشت زنداداشمو فحش داد زنداداشم هرچی از دهنش اومد نثارشان کرد ار اونور من بزور مادر زنداداشم نگه داشتم شوهرم هی سر آبجیم داد زد برو تو اومد منم آورد خونه بعد.ک اومدیم خونه برگشت تموم شد برگشت گف بزور خواهرتو انداختم تو خونه جلوشو گرفتم

میگف بزور بغلش کرد انداختم وگرنه بدترم میشد من چون حالم بد بود هیچی نگفتم بد ک اومدیم خونه برگشتم گفتم واقعا بغلش کردی آوردی این ور گف ن جلوشو گرفتم گفتم بهش دس زدی گف ن بخدا ولی نمیدونم چرا باورم نشد