2777
2789
عنوان

دخترا یه موضوعی هس منو خیلی اذیت میکنه لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 60 پست
میگف بزور بغلش کرد انداختم وگرنه بدترم میشد من چون حالم بد بود هیچی نگفتم بد ک اومدیم خونه برگشتم گف ...

اسی شما نسبت به خواهرت ضعف ظاهری داری؟ مثلا اندام ،چهره

خواهرت جلوی شوهرت چطور میگرده ؟ از پوشش و صحبت کردنش بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شما نسبت به خواهرت ضعف ظاهری داری؟ مثلا اندام ،چهره خواهرت جلوی شوهرت چطور میگرده ؟ از پوشش و ص ...

قدش از من کوتاه تره وزنش از من کمتره ولی اینم بگم من چاق بدهیکل نیستم چهرم خوبه چشم ابرو مشکی هستم 

قدش از من کوتاه تره وزنش از من کمتره ولی اینم بگم من چاق بدهیکل نیستم چهرم خوبه چشم ابرو مشکی هستم&n ...

وای اسی من اینجور تاپیک ها رو خیلی اینجا خوندم شوهره فانتزی رابطه چندنفره داره یکی از کاربرها میگفت فلانی جلوی شوهرم لباس باز میپوشه و اندامش روفرم تر از منه یکی دیگه شون میگفت خیلی باهم شوخی فیزیکی میکنن پیگیر ماجرا ک شدیم فهمیدیم متاسفانه عاقبت زندگی شون … ولش کن اسی نمیگم اذیت بشی 

مشاوره رفتی؟

ن نرفتم

اسی اب دستته بزار رو زمین فقط برو در اسرع وقت برو 

اتفاق یک لحظه میفته برو اسی اصلا تردید نکن نزار اون اتفاق بیفته به سرنوشت اون کاربرها دچار بشی تا دیر نشده برو دنبال راهکارش

پیش مشاور برو و به س.ک.س تراپیست هم مراجعه کن ببین باید چیکارکنی فانتزی اش بپره 

اسی اب دستته بزار رو زمین فقط برو در اسرع وقت برو  اتفاق یک لحظه میفته برو اسی اصلا تردید نکن ...

خیلی باهاش حرف زدم میگه همه مردا اینطورین یه مدت دچار این هوس میشن مهم اینه خودشونو کنترل کنن من هواسم هس

اسی یه تاپیک بزن توی عنوانش موضوع رو بگو « شوهرم رابطه جنسی با خواهرم» کاربرها باتوجه به عنوان وارد تاپیک میشن شب هم بزن ک اکثرا باشن نظر بقیه رو هم جویا بشی خدا بهت رحم میکنه