2777
2789
عنوان

ساکشن غبغب

10555 بازدید | 10 پست

دوستان کسی تجربه ساکشن غبغب داره؟؟چندوقت گن داشتید و کی ورمتون کامل از بین رفت؟؟من بعد نزدیک یکماه هنوز ورم داره قسمت زیر چونم یه تیکه،پوستتون چطور؟شل نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزششو داره بنظرتون؟من غبغب دارم ولی خیلی کم

ارزش که داره واقعا تاثیر داره تو زیبایی برا منم کم بود و دکتر گفت لازم نیست ولی خب سن بره بالا پوست افتاده شه بیشتر نشون میده

سلام matildaعزیزم .

ساکشن غبغب یکی از روش‌های موثر برای حذف چربی اضافی در ناحیه زیر چانه و بهبود ظاهر گردن و چانه است. این روش جراحی شامل مکش چربی‌های اضافی از طریق یک لوله نازک (کانولا) است. در ادامه به مزایا، معایب و زمان بهبود ورم پس از ساکشن غبغب می‌پردازم.

مزایای ساکشن غبغب:
نتایج قابل مشاهده و سریع: پس از عمل، کاهش قابل توجهی در چربی ناحیه غبغب دیده می‌شود.
بهبود ظاهر کلی: باعث افزایش تعاریف چانه و گردن و بهبود فرم صورت می‌شود.
ماندگاری طولانی: نتایج در صورت حفظ وزن بدن می‌تواند طولانی‌مدت باشد.
افزایش اعتماد به نفس: بهبود ظاهر می‌تواند باعث افزایش اعتماد به نفس شود.
معایب ساکشن غبغب:
دوره بهبودی: نیاز به زمان برای بهبودی و کاهش ورم و کبودی دارد.
خطرات جراحی: مانند هر جراحی دیگری، خطراتی مانند عفونت، خونریزی، و واکنش به بی‌هوشی وجود دارد.
نتایج نامتقارن: در برخی موارد، ممکن است نتایج نامتقارن یا ناهماهنگ باشد.
هزینه بالا: هزینه‌های مربوط به جراحی و مراقبت‌های پس از آن ممکن است بالا باشد.
زمان بهبود ورم پس از ساکشن غبغب
روزهای اول: در چند روز اول پس از جراحی، ورم و کبودی شدید خواهد بود. این وضعیت معمولاً با استفاده از کمپرس سرد و مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک قابل کنترل است.
هفته اول تا دوم: ورم و کبودی به تدریج کاهش می‌یابد، اما هنوز هم قابل مشاهده خواهد بود.
ماه اول: در طول هفته‌های بعدی، ورم بیشتر فروکش می‌کند و نتایج اولیه قابل مشاهده خواهد بود.
ماه سوم: تا سه ماه پس از جراحی، بیشتر ورم‌ها از بین می‌روند و نتایج نهایی به وضوح دیده می‌شوند.
مراقبت‌های پس از جراحی:
استفاده از کمپرس سرد: در روزهای اول پس از جراحی برای کاهش ورم و کبودی.
پوشیدن باند فشاری: ممکن است پزشک توصیه کند که از باند فشاری استفاده کنید تا ورم کاهش یابد و پوست بهتر به محل جدید خود تطبیق یابد.
پیروی از دستورات پزشک: مصرف داروهای تجویز شده و رعایت نکات مراقبتی بسیار مهم است.
اجتناب از فعالیت‌های شدید: در هفته‌های اول پس از جراحی، باید از فعالیت‌های سنگین خودداری کنید.
نتیجه‌گیری:
ساکشن غبغب می‌تواند به طور موثری چربی اضافی زیر چانه را کاهش دهد و ظاهر کلی چانه و گردن را بهبود بخشد. با این حال، مانند هر جراحی دیگری، نیاز به مشورت با یک پزشک متخصص و درک کامل از مزایا و معایب آن دارید. مهم است که به توصیه‌های پزشک پس از جراحی پایبند باشید تا بهترین نتایج ممکن را بدست آورید.

با ارزوی اوقات خوش :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک 

سلام من دکتر گفت ۲ هفته گن ببند ولی من برا نتیجه بهتر ۱ ماه بستم ولی خیلی سخت بود ۲۴ ساعت حتی شب هم میبستم، دوران بدی بود ،اگه سختیای بعدشو  تحمل دارید ساکشن کنید ، من همیشه میترسیدم از ساکشن غبغب عملش راحته بدون درد ولی بعدش ... 😔 ولی در کل راضیم بلاخره سختی کشیدم ولی شکر خدا خیلی بهتر شدم ولی هنوز ورم و کمی درد رو دارم بعد ۱ماه و نیم، ک اونم طبیعیه کم کم میخوابه ورم

سلام عزیزم خوبی انشاا.. ی سوال عملتون بعد از یک سال خ ب بوده تاثیر داشته با اینکه گفتید کم بوده غبغبتون؟میشه لطفا بگید راضی بودید یا ن منم امروز عمل کردم از منم کم بود دکتر گفت لازم نیست ولی انجام دادم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز