2777
2789
عنوان

ساکشن غبغب

9802 بازدید | 9 پست

دوستان کسی تجربه ساکشن غبغب داره؟؟چندوقت گن داشتید و کی ورمتون کامل از بین رفت؟؟من بعد نزدیک یکماه هنوز ورم داره قسمت زیر چونم یه تیکه،پوستتون چطور؟شل نشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزششو داره بنظرتون؟من غبغب دارم ولی خیلی کم

ارزش که داره واقعا تاثیر داره تو زیبایی برا منم کم بود و دکتر گفت لازم نیست ولی خب سن بره بالا پوست افتاده شه بیشتر نشون میده

سلام matildaعزیزم .

ساکشن غبغب یکی از روش‌های موثر برای حذف چربی اضافی در ناحیه زیر چانه و بهبود ظاهر گردن و چانه است. این روش جراحی شامل مکش چربی‌های اضافی از طریق یک لوله نازک (کانولا) است. در ادامه به مزایا، معایب و زمان بهبود ورم پس از ساکشن غبغب می‌پردازم.

مزایای ساکشن غبغب:
نتایج قابل مشاهده و سریع: پس از عمل، کاهش قابل توجهی در چربی ناحیه غبغب دیده می‌شود.
بهبود ظاهر کلی: باعث افزایش تعاریف چانه و گردن و بهبود فرم صورت می‌شود.
ماندگاری طولانی: نتایج در صورت حفظ وزن بدن می‌تواند طولانی‌مدت باشد.
افزایش اعتماد به نفس: بهبود ظاهر می‌تواند باعث افزایش اعتماد به نفس شود.
معایب ساکشن غبغب:
دوره بهبودی: نیاز به زمان برای بهبودی و کاهش ورم و کبودی دارد.
خطرات جراحی: مانند هر جراحی دیگری، خطراتی مانند عفونت، خونریزی، و واکنش به بی‌هوشی وجود دارد.
نتایج نامتقارن: در برخی موارد، ممکن است نتایج نامتقارن یا ناهماهنگ باشد.
هزینه بالا: هزینه‌های مربوط به جراحی و مراقبت‌های پس از آن ممکن است بالا باشد.
زمان بهبود ورم پس از ساکشن غبغب
روزهای اول: در چند روز اول پس از جراحی، ورم و کبودی شدید خواهد بود. این وضعیت معمولاً با استفاده از کمپرس سرد و مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک قابل کنترل است.
هفته اول تا دوم: ورم و کبودی به تدریج کاهش می‌یابد، اما هنوز هم قابل مشاهده خواهد بود.
ماه اول: در طول هفته‌های بعدی، ورم بیشتر فروکش می‌کند و نتایج اولیه قابل مشاهده خواهد بود.
ماه سوم: تا سه ماه پس از جراحی، بیشتر ورم‌ها از بین می‌روند و نتایج نهایی به وضوح دیده می‌شوند.
مراقبت‌های پس از جراحی:
استفاده از کمپرس سرد: در روزهای اول پس از جراحی برای کاهش ورم و کبودی.
پوشیدن باند فشاری: ممکن است پزشک توصیه کند که از باند فشاری استفاده کنید تا ورم کاهش یابد و پوست بهتر به محل جدید خود تطبیق یابد.
پیروی از دستورات پزشک: مصرف داروهای تجویز شده و رعایت نکات مراقبتی بسیار مهم است.
اجتناب از فعالیت‌های شدید: در هفته‌های اول پس از جراحی، باید از فعالیت‌های سنگین خودداری کنید.
نتیجه‌گیری:
ساکشن غبغب می‌تواند به طور موثری چربی اضافی زیر چانه را کاهش دهد و ظاهر کلی چانه و گردن را بهبود بخشد. با این حال، مانند هر جراحی دیگری، نیاز به مشورت با یک پزشک متخصص و درک کامل از مزایا و معایب آن دارید. مهم است که به توصیه‌های پزشک پس از جراحی پایبند باشید تا بهترین نتایج ممکن را بدست آورید.

با ارزوی اوقات خوش :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک 

سلام من دکتر گفت ۲ هفته گن ببند ولی من برا نتیجه بهتر ۱ ماه بستم ولی خیلی سخت بود ۲۴ ساعت حتی شب هم میبستم، دوران بدی بود ،اگه سختیای بعدشو  تحمل دارید ساکشن کنید ، من همیشه میترسیدم از ساکشن غبغب عملش راحته بدون درد ولی بعدش ... 😔 ولی در کل راضیم بلاخره سختی کشیدم ولی شکر خدا خیلی بهتر شدم ولی هنوز ورم و کمی درد رو دارم بعد ۱ماه و نیم، ک اونم طبیعیه کم کم میخوابه ورم

سلام عزیزم خوبی انشاا.. ی سوال عملتون بعد از یک سال خ ب بوده تاثیر داشته با اینکه گفتید کم بوده غبغبتون؟میشه لطفا بگید راضی بودید یا ن منم امروز عمل کردم از منم کم بود دکتر گفت لازم نیست ولی انجام دادم