2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 🥺

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

اخ بخدا منم کاش میشد برم برم برم برممممم

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
بخدا ی دوست پایه میخام با کمی پول که برم ، برم که برم

کاشکی میشد واقعا از این جا و آدما دور شد 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

یه مدتیه بدجور هوس کردم برم تو جنگل تو یا کلبه فقط خودم باشم نه گوشی نه اینترنت کنارش به دریاچه باشه

منظورم رو میفهمید دیگه چطور میگم؟ 

اما حیف نیست و نمی تونم😢

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

هیاهو✔️

منممممممممممممممممممممممممممم دلم میخواد هیچکسو نبینم صدای هیچ کسو نشنوم

فقط خودم باشم و خودم و پول. برم برم برم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

یه هفته برو سفر

اصلا نمیشه 

جدی که تو فرهنگ مملکت ما خانومای خونه دار نمیتونن یکم مستقل باشن 😭 یکم از کار خونه زندگی روتین فاصله بگیرن حق هیچ کاریو ندارن  

این چه زندگییه☹️

اگر مرد بودم هرجا دلم میخاست میرفتم 

میرفتم ی جا گمو گور میشدم 

کو ؟!  کجاست !؟

هیاهو✔️ منممممممممممممممممممممممممممم دلم میخواد هیچکسو نبینم صدای هیچ کسو نشنوم فقط خودم باشم و خ ...

اتفاقا خیلی به هیاهو فکر کردم که چجوری بنویسم 😅

کو ؟!  کجاست !؟